21-річний хавбек голом допоміг Краматорську вискочити на третє місце

У матчі четвертого туру Першої ліги зустрічалися Краматорськ та Поділля. Гра завершилася перемогою Краматорська. Відзначаємо забитий м’яч 21-річного хавбека Краматорська Арсентія Дорошенка

Тренерський штаб Краматорська з перших хвилин випустив: 20-річного хавбека Дениса Підручного та 21-річного хавбека Арсентія Дорошенка. У другому таймі у гру увійшов 21-річний захисник Максим Агапов.

Тренерський штаб Поділля довірив місце у складі 21-річному хавбеку Станіславу Мораренку. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний нападник Станіслав Коваль та 21-річний нападник Владислав Прильопа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі: Вітенчук підключився до атаки своєї команди і робив навіс з правого флангу, але замість подачі вийшов удар, який ледь не залетів за комір Чуваева — трохи вище воріт. Але вже в наступній атаці, на 9-й хвилині матчу, Краматорськ вийшов вперед: Сухаров здорово навісив з флангу точно на голову Дорошенку, якому залишалося лише влучити у ворота — 1:0. Дебютний м’яч для молодого хавбека у нинішньому сезоні.

Щойно Дорошенко відкрива рахунок. Фото фейсбук Краматорська.

Гості зуміли забити у відповідь: Савошко зробив простріл з правого флангу, а Островський з першої спроби потрапив у захисника, а з другої таки пробив Поспєлова — 1:1.

Після перерви Краматорську знову вдалося вийти вперед. Похитайло віддав на Єрмоленка, який увійшов в штрафну, але пробив точно в Чуваева. На жаль для гостей, м’яч відлетів на ногу Коробці — 2:1. На 81-й хвилині господарі залишилися у меншості. Було вилучено Похитайла. Проте, вже через 5 хвилин команди грали у рівних складах, вилучили Панасенкова.

Гра завершилася перемогою Краматорська.

Краматорськ — Поділля — 2:1

Голи: Дорошенко (9), Коробка (58) — Островський (39).

Вилучення: Похитайло (81) — Панасенков (86).

Краматорськ: Поспєлов — Прокопчук, Вітенчук (Геловані, 71), Даудов (Сеницький, 46), Зубков, Єрмоленко (Козлов, 90+2), Підручний, Мягков, Дорошекнко (Похитайло, 56), Сухаров, Коробка (Агапов, 70).

Поділля: Чуваєв — Морговський, Матвєєнко, Пернацький, Корохов, Ліповуз (Цибульник, 74), Пріхна, Мораренко (Коваль, 65), Островський (Жикол, 74), Савошко (Панасенков, 81), Карпенко (Прильопа, 90).

https://youtu.be/NtVWRl8kuLg

На старт! Турнір пам’яті Андрія Гаваші: анонс стартового туру

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.