Динамо з молодими центрбеками без проблем переграє Минай

У перенесеному матчі першого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Минай. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Динамо – 2:0


Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного та 21-річного захисника Олександра Сироту.
Василь Кобін довірив місце у складі: 19-річному хавбеку Ельдару Кулієву, 21-річному хавбеку Байдалу Антону, 19-річному нападнику Едварду Кобаку. Для Кобака це дебют в УПЛ. У запасі залишилися: 21-річний захисник Олег Горін та 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.
На 11-й хвилині міг забивати Рамірес, але новачок киян пробив повз ворота. На 19-й хвилині Буяльський перекинув голкіпера і відкрив рахунок у матчі – 1:0. Загалом, динамівці повністю контролюють гру. На 45+1 хвилині після асисту Караваєва забив Раміреса – 2:0.
Перший тайм завершився за переваги Динамо, у гостей нічого не виходить попереду. На 48-й хвилині попередження отримав Кобак.
На 57-й хвилині у гру увійшов Ахмедзаде. У другому таймі характер гри не змінився. На 61-й хвилині міг забивати Караваєв, але пробив повз ворота. На 80-й хвилині у гру увійшов Горін. На 83-й хвилині після стандарту міг забивати Горін, але Олег пробив повз ворота.
У підсумку, гра завершилася перемогою Динамо – 2:0
Динамо – Минай 2:0
Голи: Буяльський (19), Рамірес (45+1)

Динамо: Бущан – Шепелєв (Шапаренко, 61), Сирота, Забарний, Андрієвський (Сидорчук, 68), Миколенко, Караваєв (Сідклей, 61), Тимчик, Буяльський (Лєднєв, 80), Циганков, Рамірес (Гармаш, 61)
Минай: Кучер – Селезньов (Вишневський, 57), Гончар (Горін, 80), Кулієв, Байдал (Ахмедзаде,57), Багайоко, Хахльов (Петрусенко, 64), Кобак (Білоног, 57) , Векляк, Синьогуб.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.