Молодий український захисник дебютував за Валмієру

У матчі 22-го туру чемпіонату Латвії зустрічалися Лієпая та Валмієра. Гра завершилася перемогою Лієпаї – 2:1. Відзначаємо присутність у стартовому складі Валмієри 20-річних українців: Івана Желізка та Романа Якуби


Тренерський штаб Валмієри з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Романа Якубу, 19-річного захисника Віктора Александрова, 20-річного хавбека Івана Желізка, 21-річного хавбека Максімса Тонісевса, 21-річного хавбека Даусуке Йокота. Відзначимо, що для Романа Якуби це дебютний матч за латвійську команду після його трансферу з Шахтаря.
Господарі активно розпочали гру і вже на 8-й хвилині Кейта відкрив рахунок у матчі. На 29-й хвилині Ібрагім Соу зрівняв рахунок – 1:1. Проте, останнє слово у матчі все ж було за гравцями Лієпаї. Переможний м’яч забив Додо з пенальті – 2:1. Після 22-го туру Валмієра з 38 очками посідає третє місце.
Лієпая – Валмієра 2:1
Голи: Кейта (8), Додо (76, пен) – Соу (29)
Вилучення: Додо (86)
Валмієра: Матревіч – Александров (Мурата ,30), Якуба, Гадрані (Гапечкін, 75), Гує, Янземс, Сілагадзе (Степановс, 46), Тонісевс, Йокота (Ндоє, 84), Желізко, Соу.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.