20-річний Траоре поклав початок перемозі Шахтаря у Львові

У стартовому матчі п’ятниці в Прем’єр-лізі зустрічалися Львів та Шахтар. Гра пройшла на Арені Львів. Відзначаємо появу  у складі Шахтаря трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Шахтаря — 3:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 20-річного нападника Лассіни Траоре

Анатолій Безсмертний з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишився 19-річний захисник Борис Крушинський.

Роберто Де Дзербі довірив місце у складі: 19-річному голкіперу Анатолію Трубіну, 21-річним хавбекам Тете та Маркосу Антоніо, а також 20-річному нападнику Лассіні Траоре. У запасі залишилися: 21-річний захисник Вітао, 21-річний хавбек Михайло Мудрик.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов за ігрової переваги гірників, але гольову нагоду гравці Шахтаря створили всього одну. На початку зустрічі з вигідної позиції вище воріт пробив Траоре. Варто відзначити організовану гру в захисті львів’ян. На 38-й хвилині попередження отримав Тете. Команди пішли на перерву за нулів на табло.

На 46-й хвилині вперше у матчі довелося вступати у гру Трубіну після удару Шини. У другому таймі характер гри не змінився. Шахтар контролював м’яч, але до гольових нагод справа не доходила.

Проте, на 73-й хвилині гірники все ж досягли свого. Після подачі Марлоса відзначився Лассіна Траоре. Другий забитий м’яч поспіль для молодого нападника. На 77-й хвилині у гру увійшов Борис Крушинський. На 85-й хвилині Дентіньо збільшує перевагу Шахтаря. На 90+5 хвилині крапку у грі поставив Педріньо – 3:0.

Львів — Шахтар — 0:3

Голи: Траоре (73), Дентіньо (85), Педріньо (90+5).

Львів: Костик — Романчук (Крушинський, 77), Якімець, Брікнер (Хамелюк, 83), Ернест, Чір’як, Шина (Зозуля, 83), Політило (Ренан, 68), Бусько, Махмутовіч, Нич (Альваро, 68).

Шахтар: Трубін — Додо, Марлон, Степаненко, Маркос Антоніо (Майкон, 73), Тете (Марлос, 65), Матвієнко, Алан Патрік (Педріньо, 72), Корнієнко (Ісмаїлі, 64), Траоре (Дентіньо, 85), Соломон.

Чемпіонат U-19 Шахтар у меншості громить мотивованих юніорів Львова (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.