21-річний Рудюк відзначився дублем і допоміг Прикарпаттю розгромити Ужгород (відео)

У матчі першого туру Першої ліги зустрічалися Ужгород та Прикарпаття. Гра завершилася розгромною перемогою івано-франківців — 6:0. Відзначаємо дубль 21-річного захисника Володимира Рудюка

Тренерський штаб Ужгорода з перших хвилин випустив: 21-річного воротаря Михайла Готру, 20-річного хавбека Андрія Вискребенцева, 20-річного хавбека Вадима Ференцика. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний хавбек Вадим Мердєєв та 20-річний захисник Олександр Кобеляш.

Тренерський штаб Прикарпаття довірив місце у складі: 21-річному захиснику Володимиру Рудюку, 19-річному хавбеку Олегу Леню, 20-річному Владиславу Семотюку. У другому таймі у гру увійшов 21-річний хавбек Назарій Воробчак.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На шостій хвилині після навісу зі штрафного Рудюк головою скинув на дальню стійку, і Барчук переправив м’яча у ворота — 0:1.

Господарі кинулися вперед усіма силами, провели кілька небезпечних атак, але забили знову гості. Цюцюра промчав правим флангом, скинув м’яча в штрафну і Барчук з розвороту розстріляв ворота — 0:2. Через кілька хвилин прострілу з того ж правого флангу Федак зрізав м’яча у свої ворота — 0:3. Непристойним рахунок став через дві хвилини. Рудюк отримав передачу в штрафний з центральної зони і з гострого кута перекинув Готру.

Фото fc.if.ua.

А за кілька хвилин до перерви Прикарпаття знову забило. Сондей пройшов лівим флангом, навісив на дальню стійку, звідки набіг Цюцюра ударом головою відправив м’яча у дальній кут — 0:5.

На 74-й хвилині Рудюк обігрався на підступах до штрафної з Геником, і філігранно перекинув Готру — 6:0 і дубль для молодого футболіста.

Фото fc.if.ua.

Ужгород — Прикарпаття — 6:0

Голи: Барчук (8, 29), Федак (32), Рудюк (34, 74), Цюцюра (42).

Ужгород: Готра — Стефан Федак, Допілка, Ряшко, Сартіна (Кобеляш, 46), Шкіндер, Вискребенцев (Чонка, 57), Пуканич (Дуран, 57),  Ференцик (Мердєєв, 46), Хомченко (Тищук, 57), Пиняшко.

Прикарпатття: Новак — Француз, Матушевський, Лень, Сікач, Семотюк (Дитко, 67), Сондей (Геник, 65), Рудюк, Цюцюра (Кузьмин, 57), Барчук (Горбаченко, 67), Волошинович (Воробчак, 62).

Почин Молоді Траоре та Гопей забивають дебютні м’ячі в УПЛ: Шахтар переграє Інгулець

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.