Ременяк забиває дебютний м’яч в УПЛ і приносить Львову нічию

У стартовому матчі нового сезону Прем’єр-ліги зустрічалися Львів та Маріуполь. Гра проходила на Арені-Львів. Відзначаємо появу у стартовому складі Львову двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. Звертаємо увагу на дебютний забитий м’яч 20-річного нападника Львова Артура Ременяка

Тренерський штаб Львова з перших хвилин випустив: 19-річного хавбека Бориса Крушинського та 20-річного нападника Артура Ременяка. У запасі залишився 17-річний воротар Ілля Ольховий.

Тренерський штаб Маріуполя не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 19-річний воротар Микита Турбаєвський, 20-річний захисник Олександр Драмбаєв, 17-річний захисник Данило Удод, 17-річний хавбек Михайло Хромей, 18-річний хавбек Артур Микитишин, 19-річний Родіон Плакса, 18-річний Олег Очеретько, 21-річний хавбек Олексій Кащук та 19-річний нападник Богдан В’юнник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гості активно розпочали гру і на 9-й хвилині відкрили рахунок. Після передачі Мишньова м’яч у порожні ворота відправив Кулаков — 0:1. Відігратися львів’яни змогли на 32-й хвилині. Після подачі Ернеста забив Артур Ременяк. Для молодого нападника це дебютний м’яч в найвищому дивізіоні України.

На 55-й хвилині у гру увійшов Кащук, а на 60-й — Очеретько. Загалом, у другому таймі було багато боротьби у центрі поля, але без роботи для голкіперів. На 79-й хвилині на полі з’явився Богдан В’юнник, а на 80-й — Хромей. Для Богдана це дебют у футболці Маріуполя, а для Михайла — перша поява на полі в УПЛ.

У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю.

Львів — Маріуполь — 1:1

Голи: Ременяк (32) — Кулаков (9).

Львів: Костик — Романчук, Крушинський (Семенів, 85), Чір’як, Якімець (Зозуля, 82), Брікнер (Політило, 87), Ернест, Шина, Ременяк (Махмутовіч, 81), Бусько, Нич (Міхобі, 85).

Маріуполь: Кудрик — Стасюк, Чоботенко, Меліченко (Кащук, 55), Микицей, Чех, Мишньов (Хромей, 80) Петерман (Очеретько, 60), Топалов, Горбунов, Кулаков (В’юнник, 79).

Чемпіонат U-19 Львів виграв стартовий матч нового чемпіонату (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.