Тренер юніорів Металіста 1925: серед новачків — екс-гравці ДВУФК і Шахтаря

Тренер юнацької команди Металіста 1925 Роман Мельник поділився враженнями від спарингу з Сумами (2:1). За словами молодого фахівця, аби виросли футболісти високого рівня треба ставити високі цілі

Головний тренер команди Металіст 1925 U-19 Роман Мельник підсумував літній відрізок підготовки, а також торкнувся теми прийдешнього дебюту своїх підопічних у чемпіонаті юнацьких команд.

— Тренувальні збори нашої команди цьогоріч влітку відбувалися на навчально-тренувальній базі в селищі Високий. Клуб створив усі умови задля плідної підготовки команди до сезону. Хлопці сумлінно виконали великий обсяг роботи, провели хороші спаринги та, за великим рахунком, продемонстрували непоганий рівень футболу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Комплектацію команди наразі майже завершено. Кістяк команди склали футболісти Авангарду та випускники нашої школи. Повернулися до рідного міста футболісти з дніпровського ДВУФК, а також до нас приєднався один хлопець із академії донецького Шахтаря. Наразі ще тренуються в лавах нашої команди два футболісти харківського УФК. Загалом, вважаю, що у нас підібраний хороший колектив, якому до снаги вирішувати великі завдання.

Працюватимемо у режимі одного тренування на день, ну, а 24-го числа — дебютна гра проти Руху U-19.

Фото metalist1925.com.

Мета на сезон? Звичайно, основне завдання — це підготовка резерву для першої команди. Але, вважаю, для того, аби виростити футболіста високого рівня, потрібно обов’язково ставити найвищі цілі та завдання.

Несподівано Юнаки Десни у вольовому стилі переграють Динамо (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.