Молоді гравці на заміну врятували Динамо від поразки у спарингу (відео)

Динамо провело заключний контрольний матч у рамках збору в Туреччині. Кияни зустрічалися з Люцерном. Поєдинок завершився результативною нічиєю — 3:3. Відзначаємо присутність у стартовому складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланта

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Олександра сироту та 21-річного нападника Владислава Супрягу. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний захисник Даніл Скорко, 19-річний хавбек Володимир Бражко та 20-річний хавбек Георгій Цітаішвілі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У діях футболістів київського клубу відчувалася деяка незіграність та втома, і цим зразу ж скористалися суперники — Соргіч та Угрініч вже на 16 хвилині зробили рахунок 2:0 на користь швейцарців. Динамівці спробували відігратися, але до кінця тайму робили це занадто академічно, тому рахунок не змінився.

Після перерви на поле вийшли Скорко, Дубінчак і Лєднєв. Саме Богданові вдалося відквитати один гол, вдало зігравши на добиванні після удару Родрігеса. Але перевага Люцерна в два м’ячі дуже швидко була відновлена — Соргіч оформив дубль.

Проте кияни не здалися і все-таки здобули нічию зусиллями знову ж таки футболістів, що вийшли на заміну — спершу Антюх з лінії штрафного красиво поклав м’яч у праву дев’ятку, а насамкінець Гармаш після пасу Кулача обіграв захисника (схоже на гол К’єзи австрійцям на Євро-2020) і забив третій гол.

З м’ячем Скорко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Люцерн — Динамо — 3:3

Голи: Соргіч (9, 63), Угрініч (16) — Лєднєв (56), Антюх (80), Гармаш (88).

Динамо: Бойко — Кравченко (Скорко, 46), Сирота, Шабанов (Бражко, 81), Сідклей (Дубінчак, 46) — Андрієвський (Коробенко, 81), Шепелєв (Гармаш, 73), Буяльський (Цітаішвілі, 83), Родрігес (Кулач, 73), де Пена (Лєднєв, 46) — Супряга (Антюх, 61).

Розминка Перед стартом у ЛЄ Валмієра без Желізка здобула найбільшу перемогу в чемпіонаті Латвії (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.