Провалили другий тайм: Україна з розгромом вилітає з Євро

У матчі чвертьфіналу чемпіонату Європи зустрічалися збірні України та Англії. Гра проходила на Стадіо Олімпіко у Римі. Відзначаємо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився розгромною перемогою збірної Англії — 4:0

Андрій Шевченко з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного. У запасі залишилися: 19-річний воротар Анатолій Трубін та 18-річний хавбек Георгій Судаков.

У складі збірної Англії на полі з’явився 21-річний хавбек Джейдон Санчо. У запасі залишилися: 18-річний хавбек Джуд Беллінгем та 21-річний хавбек Філ Фоден.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Англійці активно розпочали гру і на 4-й хвилині відкрили рахунок. Після передачі Стерлінга забив Кейн — 0:1. Мали свій момент і українці, але Яремчук не зміг переграти Пікфорда. В цілому, англійці контролювали гру, грали прагматично за рахунком. Наші хлопці декілька разів небезпечно вибігали в атаку, але втілити ці напівмоменти у забитий м’яч не змогли. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги Англії.

На першій хвилині після подачі зі штрафного Магуаєр забиває другий у матчі м’яч — 0:2. Знову ж таки провальний старт для українців. На 50-й хвилині після подачі Люка Шоу забив Кейн — 0:3. Справжні жахіття для української збірної. На 63-й хвилині після подачі з кутового забив Хендерсон — 0:4. Українці провалюють гру на стандартах. На 65-й хвилині у гру увійшов Беллінгем.

У підсумку, матч завершився розгромною перемогою підопічних Саутгейта. Англія у півфіналі зустрінеться з Данією.

Україна — Англія — 0:4

Голи: Кейн (4, 50), Магуаєр (46), Хендерсон (63).

Україна: Бущан — Забарний, Кривцов (Циганков, 35), Матвієнко, Караваєв, Сидорчук (Макаренко, 64), Зінченко, Миколенко, Шапаренко, Яремчук, Ярмоленко.

Англія: Пікфорд — Магуаєр, Стоунз, Шоу (Тріпьєр, 64), Уокер, Філліпс (Беллінгем, 65), Райс (Хендерсон, 57), Маунт, Санчо, Стерлінг (Рашфорд, 64), Кейн (Калверт-Льюїн, 73).

Додому 21-річний нападник Боруссії підписав контракт з МЮ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.