Почин: Шахтар з голами молодих талантів громить Санкт-Йоганн (відео)

Донецький Шахтар під керівництвом Роберто Де Дзербі провів перший контрольний матч в Австрії. Гірники розгромили місцевий клуб Санкт-Йоганн — 5:0.  Відзначаємо забиті м’ячі 20-річних Мудрика та Траоре (на фото), а також 21-річного Тете

Тренерський штаб Шахтаря довірив місце у складі: 18-річному голкіперу Тимуру Пузанкову, 21-річному захиснику Втао, 21-річному хавбеку Тете, 20-річному півзахиснику Михайлу Мудрику та 20-річному нападнику Лассіні Траоре.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У другому таймі у гру увійшли: 18-річний захисник Марк Мампассі, 21-річний хавбек Маркос Антоніо, 18-річний Олег Очеретько, 20-річний Артем Бондаренко.

Зі стартовим свистком напрацювання з тренувального процесу стали знаходити втілення на полі. Шахтар завдяки постійному руху та комбінаціям намагався звільняти для себе простір і розкривати його. Уже на 2-й хвилині Тете замкнув простріл Корнієнка, потім Мудрика вивели на удар, і Михайло чітко підсік м’яч над голкіпером, а трохи згодом Траоре завершив атаку з фінальною передачею Додо — 3:0. Дебютний м’яч для молодого нападника за Шахтар.

Мудрик підсікає… Фото shakhtar.com.

Різниця в класі команд лише сприяла такому перебігу подій. Оранжево-чорні переважну більшість часу володіли м’ячем і практично перманентно накочували на ворота суперника з постійною підтримкою центральних захисників. На 24-й хвилині було забито четвертий м’яч, коли Траоре виступив у ролі асистента, а Корнієнко завдав влучного удару в дальній кут.

У другому таймі гірники забили ще раз, відзначився Дентіньо.

Шахтар — Санкт-Йоганн — 5:0

Голи: Тете (2), Мудрик (7), Траоре (10), Корнієнко (24), Дентіньо (71)

Шахтар (1-й тайм): Пузанков — Додо, Вітао, Марлон, Корнієнко, Майкон, Тете, Педріньо, Алан Патрік, Мудрик, Траоре.

Шахтар (2-й тайм): Гриценко — Конопля, Мампассі, Хочолава, Сіпріано, Маркос Антоніо, Очеретько, Бондаренко, Танковський, Соломон, Дентіньо.

У найми Маріуполь підписав чергового таланта Шахтаря

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.