Тренер Динамо U-19 Костюк: уже знаємо, хто з гравців 2004 р.н. залишиться з нами

Тренер юнацької команди Динамо Ігор Костюк розповів про підготовку команди до нового сезону, а також підбив підсумки спарингу з ФК Лівий берег. За словами фахівця, у нього вже є інформація щодо гравців на перегляді

Старший тренер Динамо U19 Ігор Костюк розповів про старт підготовки своєї команди до нового сезону та підбив підсумок першого спарингу — проти представника Другої ліги Лівого берега (2:2).

— Підготовку до нового сезону після відпустки ми традиційно розпочали з медогляду, зробили тестування функціонального стану, і зараз працюємо в режимі одно- та дворазових тренувань. У нас в команді залишилося вісім чоловік, які грали за U-19 у минулому сезоні. Дуже багато гравців знаходиться на перегляді, адже хлопці 2004 року народження брали участь у фінальному турнірі U-17 Еліт ліги ДЮФЛУ. У цьому є плюс — ми можемо відразу переглядати гравців 2004 р.н., які потенційно будуть у нас на перспективу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Лівий берег — учорашні аматори, але це досвідчена та доросла команда, що має в складі відомих ветеранів українського футболу. На їх фоні вдалося перевірити функціональну та психологічну підготовку хлопців?

— Це була перша гра. Зрозуміло, що динамівські гравці краще розуміють наші вимоги, а хлопці на перегляді — поки менше. Ви вірно сказали, що команда суперників — це тільки умовні аматори, у них багато гравців, які виступали в Прем’єр-лізі, і стоїть завдання вийти в другу лігу. Ця команда розуміє, як грати. У першому таймі було особливо помітно, що досвідчені футболісти правильно ведуть боротьбу та виграють її у наших молодих. Натомість, ми отримали інформацію про гравців на перегляді. І вже подякували деяким хлопцям за перегляд, тому що вони не відповідають нашим критеріям. А деяких — залишимо та дамо можливість проявити себе.

Юні динамівці проти бородатих дядьків. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— У другому таймі все-таки забили два м’ячі та зрівняли рахунок — вдалося достукатися до новачків і донести ваші вимоги?

— Йде перший тиждень підготовки, високі навантаження та немає балансу в команді через велику кількість гравців на перегляді, які ще не розуміють наших вимог. Тому поки важко.

— Як буде відбуватися суміщення роботи з командами U-19 і U-17?

— Після спілкування з Ігорем Михайловичем Суркісом було прийнято рішення допомогти та посприяти тому, щоб хлопці з U17 гідно виступили у фінальній частині змагань. Зустрічалися в півфіналі з ДВУФК Дніпро, який є чемпіоном нашої групи. Добре зіграли, хлопці виконали установку на гру, про яку ми домовлялися. Зрозуміло, що є деякі шорсткості, адже за тиждень важко привести все до ладу. Але, принаймні, ідеї, про які ми просили, були втілені.

Після фіналу хлопцям з U-17 буде надано невеликий відпочинок. На сьогодні вже є розуміння, хто з гравців 2004 р.н. залишиться з нами, з ким попрощаємося і кому ще дамо шанс проявити себе, — цитує слова Костюка сайт Динамо.

До перерви Юніори Шахтаря переграли Колос U-19, двічі забивши у першому таймі

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.