Еліт ліга U-15: у Динамо золото, у Шахтаря — бронза (відео)

Зіграно вирішальні матчі сезону в Еліт лізі U-15 (футболісти 2006 року народження). Бронзові нагороди здобули гравці донецького Шахтаря, а чемпіонами стали юнаки київського Динамо

У матчі за третє місце зустрічалися Шахтар та ДВУФК. Матч завершився розгромною перемогою гірників — 3:0. За Шахтар забивали: Василь Бундаш (двічі) та Віктор Цуканов. Таким чином, гірники вибороли бронзові нагороди сезону 2020/2021.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У фінальному матчі зустрічалися Динамо та ДАФ Дніпро. Основний час зустрічі завершився результативною нічиєю — 2:2. У серії пенальті перемогу святкували кияни.

Вирішальний поєдинок за золоті нагороди підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка розпочали рішуче, і вже на 8-й хвилині вийшли вперед. Чудовий дриблінг на підступах до володінь суперника продемонстрував Владислав Калин, після чого з лінії штрафного завдав точного удару у верхній кут воріт — 1:0.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Розуміючи, що мінімальна перевага хитка, кияни продовжували тиск на ворота суперника й подвоїли рахунок. На 19-й хвилині Осипенко класним пасом зі своєї половини поля кинув у прорив Пономаренка, Матвій втік від захисника віч-на-віч із воротарем та пробив у кут — 2:0.

В дебюті другого тайму номінальні гості скоротили відставання в рахунку. Класний удар від правого кута штрафного вдався Жданову, і навіть ефектний стрибок Суркіса не допоміг завадити м’ячу залетіти під поперечину — 2:1.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

В одному епізоді захист біло-синіх не встежив за Шолупцем, той уникнув офсайду, перебуваючи на лінії штрафного й ударом метрів із 15-ти у верхній кут змусив капітулювати голкіпера — 2:2.

У підсумку, доля чемпіонського звання визначалася в серії післяматчевих пенальті. Футболісти Динамо реалізували всі свої спроби, а от суперники двічі схибили.

Матч за 3-є місце

22 червня

ДВУФК (Дніпро) — Шахтар (Донецьк) — 0:3 (відео)

Фінал

23 червня

Динамо (Київ) — ДАФ Дніпро — 2:2 (по пенальті — 4:2) (відео)

Еліт ліга U-14: Шахтар громить УФК-Карпати і забирає золоті медалі (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.