Перша ліга: голи молодих талантів у Краматорську (відео)

У матчі 28-го туру Першої ліги зустрічалися Авангард та Оболонь. Поєдинок завершився перемогою киян — 2:1. Відзначаємо забиті м’ячі 20-річного хавбека Оболоні Артура Мурзи (на фото №7) та 19-річного захисника Авангарда Данила Сафонова

Тренерський штаб Авангарда з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Дмитра Шинкаренка. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний захисник Данило Сафонов і 17-річний хавбек Єгор Гунічев.

У складі Оболоні на полі з’явився 20-річний хавбек Артур Мурза. У другому таймі у гру увійшли 19-річний нападник Руслан Скидан та 16-річний нападник Данііл Руденко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 19-й хвилині досить несподівано гості відкрили рахунок в матчі. Після передачі Мурзи з лінії штрафної пробив Суханов. Зреагувати на цей удар Поспєлов не зміг — 0:1.

Наприкінці другого тайму гості забили вдруге. Щебетун від центральної лінії поля стартонув по правому флангу майже до лінії воріт, прострілив у центр штрафного і 20-річний Мурза сильним ударом пробив Поспєлова.

У компенсований час Похитайло увірвався в штрафну по лівому краю й віддав на неприкритого ніким Сафонова: 19-річний захисник пробив повз воротаря гостей. Для Данила це дебютний забитий м’яч. 1:2 і Оболонь здобуває другу поспіль перемогу після звільнення Павла Яковенка. А ось Авангард перервав свою триматчеву переможну серію.

Данило Сафонов (№15). Фото фейсбук Авангарда.

Авангард — Оболонь — 1:2

Голи: Сафонов (90+4) — Суханов (19), Мурза (87).

Авангард: Поспєлов — Писко, Зубков, Бородай, Шинкаренко, Сеницький, Толочко, Гутті (Чебаненко, 64; Сафонов, 88), Трояновський (Похитайло, 68), Скотаренко (Гунічев, 46), Єрмоленко (Чідера, 80).

Оболонь: Литвиненко — Осман, Мате, Лук’янчук, Майданевич, Покотилюк, Савченко (Лобов, 71), Мурза (Руденко, 90), Суханов (Скидан, 82), Слободян (Щебетун, 57), Батальський.

Плей-офф Голи вирішують все: трагедія Кривбаса, закономірність Прикарпаття (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.