Ротань про Турнір Лобановського: потрібно завжди тримати марку (відео)

Сьогодні молодіжна збірна України розпочне свої виступи на Турнірі Лобановського. Про підготовку до змагань та про традиційні кадрові проблеми розповів головний тренер команди Руслан Ротань

26 травня підопічні Руслана Ротаня зіграють свій перший поєдинок на Турнірі Валерія Лобановського. У понеділок  молодіжка розпочала роботу в Києві, вчора на неї чекала чергова порція тренувань та тактичних занять у рамках збору. Сам наставник синьо-жовтих зазначив, що тепер більше звертатиме увагу на результат:

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

«Уже знайома для нас ситуація, коли чомусь багато кадрових втрат. Але нічого страшного. Якщо хтось щось вигадує та не приїжджає спеціально, то він лише робить гірше собі. Тим самим вони дають шанс іншим хлопцям зарекомендувати себе. Я сказав гравцям, щоби вони користалися своїми можливостями. Для всіх двері до молодіжної збірної відкриті, ми тільки раді. Показуйте ту гру, якої ми вимагаємо, і все у вас буде попереду.

Щодо планів, то хотілось би сформувати кістяк команди, але, на жаль, у нас не виходить. Не можна називати причиною цього  велику кількість молодих гравців у національній збірній, адже це, навпаки, позитивний момент. Також є травмовані. Тож ми знову починаємо практично із чистого аркуша. Але ми до цього готові, уже другий рік працюємо в таких умовах, що на кожен відбір у нас нові футболісти. У селекційному плані це нормально.

Фото Павла Кубанова.

Розмовляли із хлопцями. Нам, напевно, уже досить постійно намагатися зрозуміти кожного, уже треба нести відповідальність за результат. Не лише тренерам, а й футболістам. Ми усвідомлюємо, що є переможцями попереднього Турніру Валерія Лобановського. Потрібно завжди тримати марку. Хочеться якомога краще підготуватися до вересневих матчів. Але потрібно із сьогоднішнього дня брати відповідальність за результат і добиватися перемоги на турнірі.

Із Узбекистаном ми грали на березневому турнірі в Анталії, знаємо цю команду. Із Азербайджаном грали попередньою збірною. Це південні країни, гравці з яких люблять возитися з м’ячем, добре діють на просторі. Але на ці команди ми не звертатимемо уваги, а насамперед сконцентруємося на своїй грі та будемо дотримуватися цього принципу.

Відзначимо, що сьогодні наша молодіжка зіграє проти збірної Азербайджана. Початок зустрічі о 17:00.

Кадри Мінус два легіонери: Желізко травмувався у Латвії, майбутній форвард Труа не відновився

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.