Трубін про епізод з пенальті: не потрібно було йти на цей м’яч (відео)

19-річний воротар збірної України Анатолій Трубін поділився враженнями від матчу проти Бахрейна (1:1). Юний голкіпер вибачився за момент з пенальті, який призвів до пропущеного м’яча

Воротар збірної України Анатолій Трубін прокоментував нічию в товариському матчі з Бахрейном (1:1).

Також голкіпер вибачився за свою помилку, після якої в ворота синьо-жовтих був призначений пенальті: «Хочу вибачитися перед уболівальниками за свою гру, тому що сьогодні провалив матч, плюс була помилка у моменті з пенальті. Вважаю, цей результат — моя провина. Через мою помилку пропустили, потім почали поспішати, бігли відіграватися.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А так — добре грали в другому таймі, в першому також добре контролювали м’яч, потім було трохи важко, тому що був тижневий цикл.

Помилка? Не потрібно було виходити на цей м’яч, тому що м’яч йшов у бік, небезпеки не було, захисник супроводжував. Не треба було туди йти, потрібно було залишатися у воротах.

Фото shakhtar.com.

Суперник добре пресингував, біг. У деяких хлопців, які дебютували сьогодні, було хвилювання, у нас не було лідерів, але на їх позиції вийшли хлопці, які можуть їх замінити. Не думаю, що це проблема. У будь-якому матчі важливий результат, це буде хороший урок для мене, щоб краще працювати і тренуватися. Вважаю, що це була неправильна оцінка ситуації. Воротарська помилка помітна всім, тому що це майже завжди гол», — зізнався Трубін телеканалу Футбол.

https://youtu.be/uAy9OXF6kqo

Лауреат Бондаренка частіше згадували, але виграв все одно Трубін: хто став кращим футболістом місяця в Україні в категорії U-21

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.