Малиновський: в Італії хлопці у 15-16 років працюють з м’ячем більше

Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський порівняв підготовку молодих гравців в Італії та Україні. Руслан відзначив, спільними є лише деякі моменти фізичної підготовки

За словами українського лідера італійської Аталанти Руслана Малиновського, в обох країнах є лише один загальний аспект — деякі моменти фізичної підготовки.

Якщо ж говорити про повноцінне навчання футболу, то тут Руслан Малиновський переконаний, що в Італії все знаходиться на куди більш високому рівні, ніж в Україні.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

«У плані тактики і вимог з технічної точки зору, а також того, як футболіст повинен поводитися з м’ячем і думати на полі — тут рівень набагато вищий», — зізнався Малиновський в інтерв’ю Нобелю Арустамяну.

Крім того, кращий гравець Аталанти двох останніх місяців пояснив, в чому різниця між дитячо-юнацькою підготовкою гравців в обох країнах: «Тут хлопці в 15-16 років працюють з м’ячем більше, всякі вправи, передачі, а ми в такому віці тільки кроси бігали незрозуміло для чого. У такому віці головне, як футболіст думає, працює з м’ячем, а фізичні кондиції завжди можна підтягнути».

Готуйсь! Збірна України: втрата Буяльського та запрошення на матч з Бахрейном (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.