Таловеров: постараємося, щоб на Меморіалі Лобановського вболівальники отримали задоволення

20-річний захисник Ческе-Будійовіце та молодіжної збірної України Максим Таловеров розповів про весняну частину сезону для свого клубу, проаналізував власну гру, а також поділився очікуваннями від Меморіалу Лобановського

— Максиме, поділіться враженнями від виступів Ческе-Будійовіце у весняній частині сезону? Що вдалося і що не вдалося?

— Сезон вийшов не з легких. На початку лютого ми були у верхній частині таблиці і боролися за зону єврокубків. Але потім навесні була найважча частина сезону. У цей період ми не могли тривалий час виграти, команда втратила свою гру. На щастя, останні матчі і результати доводять, що чорна смуга позаду. Ми знову почали вигравати і не пропускати м’ячі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Наскільки задоволені особисто своєю грою? Відчуваєте, що від матчу до матчу прогресуєте?

— Звісно, оцінювати мою гру потрібно від результатів і кількості пропущених м’ячів. Відчуваю, що прогресую з кожним матчем, думаю що тренери і фанати теж це помічають. Я задоволений, коли ми виграємо і не пропускаємо — це означає що завдання виконане на 100%.

— У яких компонентах гри вам треба додавати? Можливо, говорили вже про це з тренером?

— Думаю, що кожному футболістові потрібно додавати в якихось ігрових компонентах протягом футбольного життя і я не виняток. Не можна собі говорити, що ти вже все вмієш, тому що гра не стоїть на місці, постійно розвивається.

Фото dynamocb.cz.

Ми завжди спілкуємося з тренером про помилки, про те що він хоче вдосконалити у моїй грі. Також я раз на два тижні спілкуюся з аналітиками, які вказують на позитивні і негативні моменти з ігор і тренувань на відео. До того ж, аналізую свою гру з батьком та агентом.  Обов’язково порівнюємо показники з попередніми матчами і результатами, а також орієнтуємося на рівень гри провідних футболістів на схожій позиції.

— Вже 24 травня розпочнеться збір молодіжної збірної України. Задоволені, що знову отримали виклик від Руслана Ротаня?

— Так, звісно, я щасливий. Думаю для кожного футболіста приємно отримати виклик в збірну, хай поки що і в молодіжну. Складність була в тому, що в Україні вже завершився чемпіонат, а в Чехії останній тур буде зіграно 29 травня. Наша команда зустрічатиметься зі Славією — чемпіоном країни. Я вдячний керівництву Ческе-Будійовіце за те, що вони пішли назустріч збірній України, тому що розуміють, наскільки це важливі гри для підготовки команди.

— Напевно, вже засумували за партнерами по збірній?

— Ми нещодавно проводили збір у Туреччині, але, звичайно, не вистачає спілкування з тими хлопцями, яких я знаю ще з часів навчання в Академії Шахтаря. У збірній у нас хороший колектив, тому мені приємно знову зустрітися з хлопцями і тренерським штабом.

— Турнір пам’яті Валерія Лобановського буде для вас особливим? Напевно, для вас велика честь зіграти в такому турнірі? Які завдання ставите перед собою на цей турнір? Відповідальність за результат не буде на вас тиснути?

— Результати, які ми показали в Туреччині не відповідають рівню нашої команди. Кожне змагання для мене — особливе, тому цілі не змінюємо. Ми зобов’язані виграти Меморіал Лобановського і продемонструвати красивий футбол. Упевнений, що відповідальність за результат тиснути не буде, постараємося принести задоволення вболівальникам своєю грою та результатом.

Таловеров (№5) на турнірі у Туреччині. Фото bfunion.bg.

Зараз в молодіжній збірній покоління, яке вже не застало Валерія Лобановського як чинного тренера, але всі знають, хто він такий і який він зробив внесок у розвиток світового футболу. Кожному гравцеві було б приємно подарувати перемогу всім уболівальникам.

— Як себе почуваєте у функціональному плані? Втома дається взнаки чи ще є резерв?

— Почуваюся чудово, з цим проблем немає. Сили є завжди, адже з огяду на вік встигаю швидко відновлюватися. Продовжуємо працювати і готуватися до найближчого збору, — сказав Максим в інтерв’ю сайту kamp-sport.

Поза грою У Ротаня знову втрати: молодіжці не допоможуть зразу три гравці з досвідом УПЛ

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців квітня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Анатолій Трубін (Шахтар) (26%, 62 голосов)
  • Олександр Сирота (Динамо) (24%, 57 голосов)
  • Артем Бондаренко (Маріуполь) (21%, 48 голосов)
  • Арсентій Дорошенко (Авангард, D2) (6%, 15 голосов)
  • Артем Малиш (Інгулець) (5%, 11 голосов)
  • Артур Мурза (Оболонь, D2) (3%, 8 голосов)
  • Ілля Шевцов (Інгулець) (3%, 7 голосов)
  • Іван Желізко (Валмієра, Латвія) (3%, 7 голосов)
  • Дмитро Криськів (Металіст 1925, D2) (3%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (2%, 5 голосов)
  • Артур Рябов (Волинь, D2) (2%, 4 голосов)
  • Рустам Ахмедзаде (Минай) (2%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 127

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.