Динамо із 18-річним Забарним виграє Кубок України

У фінальному матчі Кубка України зустрічалися Динамо та Зоря. Гра проходила  у Тернополі, на міському стадіоні ім. Романа Шухевича. Відзначаємо появу у складі Динамо одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Гра завершилася мінімальною перемогою Динамо у додатковий час — 1:0

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного У запасі залишилися: 20-річний захисник Олександр Сирота та 19-річний нападник Владислав Ванат.

У складі Зорі не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишився 19-річний нападник Аллахяр Сайядманеш.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі було багато боротьби, але обмаль гольових нагод. Помітно, що відповідальність за результат тиснула на команди. Найбільш реальну нагоду відзначитися у Динамо втратив на 38-й хвилині Бєсєдін. З ударом нападника киян впорався Васіль. Через три хвилині після подачі зі штрафного міг забивати Фаворов, але пробив вище воріт. На перерву команди пішли за нулів на табло.

На 55-й хвилині після сольного рейду Шапаренко влучив у поперечину. Блискуча гра хавбека Динамо. На 63-й хвилині Бєсєдін з близької відстані не влучив у ворота. Динамо у другому таймі грає набагато активніше. На 63-й хвилині у гру увійшов Аллахяр Сайядманеш. На 77-й хвилині після удару Бєсєдіна довелося вступати у гру Васілю. На 90+3 хвилині попередження отримав Аллахяр. Основний час матчу завершився нульовою нічиєю. На команди очікує овертайм.

У першому — Динамо грало з позиції сили і на 98-й хвилині кияни відкрили рахунок. М’яч у свій актив записав Віктор Циганков — 1:0. На 105-й хвилині Жуніор Рейс вдарив по нозі Буяльському і арбітр призначив пенальті у ворота Зорі. Проте, з ударом Циганкова з одинадцятиметрового впорався Васіль.

У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Динамо. Кияни виграють Кубок України.

Динамо — Зоря — 1:0

Гол: Циганков (98).

Нералізований пенальті: Циганков (107).

Динамо: Бойко — Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко (Караваєв, 12), Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Родрігес (Де Пена, 118), Буяльський (Гармаш, 113), Бєсєдін.

Зоря: Васіль — Жуніор Рейс, Вернидуб, Іванісеня, Фаворов, Назарина (Сайядманеш, 63), Кочергін, Хомченовський, Юрченко (Цвек, 118), Громов (Шахаб, 90+3), Кабаєв (Гладкий, 82).

На підвищення: тренер юніорів Олександрії може очолити першу команду

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців квітня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Анатолій Трубін (Шахтар) (26%, 62 голосов)
  • Олександр Сирота (Динамо) (24%, 57 голосов)
  • Артем Бондаренко (Маріуполь) (21%, 48 голосов)
  • Арсентій Дорошенко (Авангард, D2) (6%, 15 голосов)
  • Артем Малиш (Інгулець) (5%, 11 голосов)
  • Артур Мурза (Оболонь, D2) (3%, 8 голосов)
  • Ілля Шевцов (Інгулець) (3%, 7 голосов)
  • Іван Желізко (Валмієра, Латвія) (3%, 7 голосов)
  • Дмитро Криськів (Металіст 1925, D2) (3%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (2%, 5 голосов)
  • Артур Рябов (Волинь, D2) (2%, 4 голосов)
  • Рустам Ахмедзаде (Минай) (2%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 127

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.