20-річний герой туру у Першій лізі Головкін: мій найкращий матч ще попереду (відео)

20-річний півзахисник Кристала Іван Головкін поділився своїми враженнями від перемоги над Оболонню (3:2). Відзначимо, що молодого хавбека визнали кращим гравцем 24-го туру у Першій лізі

Герой 24-го туру в Першій лізі Іван Головкін поділився враженнями від перемоги над Оболонню (3:2), а також розповів про цілі команди на заключну частину сезону.

— Звичайно, перемога в номінації Герой туру надихає, — зізнався атакуючий півзахисник Кристала. — Однак для мене головне, що команда здобула важливу перемогу. Нарешті змогли набрати довгоочікувані три очки. Символічно, що вдруге в сезоні обіграли саме Оболонь.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Яка мотивація у команди на заключну частину сезону враховуючи важке турнірне становище?

— Головне завдання Кристала — набрати якомога більше очок. Граємо для уболівальників, тому в кожному матчі намагаємося їх не розчаровувати. Звичайно, турнірне становище плачевне, але ми не опускаємо руки. Прагнемо в заключній частині сезону проявити себе з найкращого боку.

— На 25-й хвилині ви пропустили з пенальті від Батальського. Наскільки цей пропущений м’яч вплинув на першочерговий план команди?

— Продовжували грати в свій футбол. Пропущений м’яч нас не вибив з колії, а навпаки, ще більше мотивував. Гнули свою лінію і це принесло результат.

— Уже через шість хвилин після вашої передачі Вакуленко зрівняв рахунок. Цей забитий м’яч додав команді віри у власні сили?

— Звичайно, в моральному плані забитий м’яч допоміг нашій команді. Розуміли, що якщо гратимемо в такому ж стилі, то можемо перемогти. З вірою у власні сили і завдяки виконанню тренерських настанов змогли переломити хід зустрічі.

— На 48-й хвилині за фол проти вас був видалений Покотилюк і відразу після стандарту вашій команді вдалося вийти вперед. Напевно, кращого старту тайму складно було уявити?

— Дійсно, наша команда активно почала другу половину зустрічі. Можливо, суперник не очікував такої гри від нас. Такі активні дії призвели до важливого забитому м’ячу.

— На 66-й хвилині Оболонь зрівняла рахунок і знову забила з пенальті. На вашу думку, чому команда віддала ініціативу, хоча і грала в більшості?

— На жаль, почали грати на утримання рахунку. Віддали ініціативу супернику і кияни нас за це покарали. Необхідно було збільшувати свою перевагу, але не змогли цього зробити і пропустили.

— Які емоції відчули після того, як Дмитренко ударом головою вирвав перемогу для Кристала?

— Мене переповнювали позитивні емоції. Був щасливий, що старання не були марними і ми змогли вирвати перемогу в надзвичайно складному матчі. Нарешті забили зі стандарту. Над стандартними положеннями багато працюємо на тренуваннях і це втілилося в забитий м’яч.

— Особисто для вас матч проти Оболоні став кращим в нинішньому сезоні?

— Дійсно, цей матч однозначно можна занести в актив. Зіграв на високому рівні, допоміг команді перемогти. Однак, переконаний, що мій найкращий матч ще попереду.

Головкін (№24) приймає вітання. Фото фейсбук Кристала.

— На вашу думку, чого не вистачає Кристалу для стабільних виступів в своєму дебютному сезоні у Першій лізі?

— Думаю, що нам не вистачило досвіду. У деяких матчах могли набирати очки, але не досягали результату. Однак, можна з упевненістю сказати, що наша команда рухається в правильному напрямку.

Всі бачили, як наш тренер 35 років тому забивав у фіналі Кубка володарів кубка УЄФА? Чому б нам не рости разом з таким іменитим фахівцем, як Вадим Євтушенко?, — сказав Головкін в інтерв’ю сайту SportArenа.

БЛІЦ

Народився в Донецьку.

Вихованець Академії Шахтаря.

Перший тренер — Геннадій Олексійович Курінков.

Улюблений гравець — Джейдон Санчо

Улюблена команда — Реал (Мадрид).

Мрія у футболі? Прагну грати в збірній України.

Таланти першого дивізіону Коваль голами до свого 19-річчя приніс Поліссю дві перемоги: молоді футболісти в клубах Першої ліги України у квітні 2021 року

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців квітня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Анатолій Трубін (Шахтар) (26%, 62 голосов)
  • Олександр Сирота (Динамо) (24%, 57 голосов)
  • Артем Бондаренко (Маріуполь) (21%, 48 голосов)
  • Арсентій Дорошенко (Авангард, D2) (6%, 15 голосов)
  • Артем Малиш (Інгулець) (5%, 11 голосов)
  • Артур Мурза (Оболонь, D2) (3%, 8 голосов)
  • Ілля Шевцов (Інгулець) (3%, 7 голосов)
  • Іван Желізко (Валмієра, Латвія) (3%, 7 голосов)
  • Дмитро Криськів (Металіст 1925, D2) (3%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (2%, 5 голосов)
  • Артур Рябов (Волинь, D2) (2%, 4 голосов)
  • Рустам Ахмедзаде (Минай) (2%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 127

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.