Шахтар U-19 у більшості ледь здолав середняка (відео)

У заключному на сьогодні матчі 24-го туру чемпіонату U-19 зустрілися Шахтар і Дніпро-1. Гірники не мали права втрачати очки, аби не відпустити Динамо. Виграли мінімально, забивши пізній гол

Стартові хвилини матчу проти лідера, якому для боротьби за чемпіонство украй була важлива тільки перемога, дніпряни розпочали дуже активно, притиснувши суперника до його воріт, констатує офсайт Дніпра-1. Проте поступово господарі стали захоплювати ініціативу, проте гості дуже впевнено захищалися. За підсумками першого тайму по влучним ударам по воротах рахунок був 1:1: на 38 хвилині Кінарейкін відмінно зреагував на постріл Гончарука, а на 45-й дніпряни цілком могли відкрити рахунок, але програли ближній бій Пузанкову.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На цьому перша половина не скінчилася, а вже на другий компенсованій арбітром хвилині Стельмащук отримав повторне попередження, залишивши свою команду на весь другий тайм у меншості.

Зрозуміло, що у більшості гірники ще більше посилили тиск, але певний час спортклубівці стримували атаки суперника, а Кінарейкін двічі відмінно реагував на удари Сігеєва. Проте і воротар дніпрян не зумів допомогти партнерам, коли Микитишин вдало пробив у дальній кут.

Пробиває Микитишин. Фото shakhtar.com.

Незважаючи на рахунок і чисельну меншість підопічні Віктора Біцюри продовжили дуже гідно протистояти донеччанам, і до самого фінального свистка арбітра у матчі трималася інтрига, а на останніх хвилинах гравцям Шахтаря довелося просто відбиватися.

Шахтар U-19 — Дніпро-1 U-19 — 1:0

Гол: Артур Микитишин (61).

Вилучення: Максим Стельмащук (45+2).

Шахтар U-19: Пузанков — Гаврилюк, Гунько, Фарина, Бако, Роспутько (Шостак, 57), Світюха (Микитишин, 15; Бендера, 79), Глущенко (Лосенко, 46), Гончарук, Сігеєв, Векленко (Шолар, 62).

Тренер: Оскар Ратулутра.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Стельмащук, Попов, Головацький, Бойко (Швиденко, 63), Матюшенко, Копил (Кобельчук, 46), Лебедєв (Мисляй, 59), Свистун, Овсяннік (Кравченко, 56), Бутіч (Янюк, 75).

Тренер: Віктор Біцюра.

Чемпіонат U-19: доленосні битви на всіх ділянках таблиці

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.