Гол 19-річного іранця не врятував Зорю від поразки у грі з Олімпіком

У перенесеному матчі 10-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олімпік та Зоря. Гра проходила у Чернігові, на стадіон ім.Гагаріна. Відзначаємо появу у складі Олімпіка двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Олімпіка — 2:1. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного нападника Аллахяра Сайядманеша

Юрій Калітвінцев з перших хвилин випустив: 21-річних нападників Ібрагіма Каргбо та Тадеуса Нкенга. У запасі залишився 21-річний захисник Ігор Снурніцин.

У складі Зорі не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишився 19-річний нападник Аллахяр Сайядманеш.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший небезпечний момент у грі було створено на 13-й хвилині, коли після подачі з кутового пробивав Векляк, але його удар парирував Васіль. На 17-й хвилині попередження за грубу гру отримав Каргбо. На 23-й хвилині Громов відправив м’яча у сітку, але після перегляду VAR м’яч відмінили через офсайд у Луньова. На 32-й хвилині Васіль збив Каргбо і після перегляду VAR арбітр вилучив голкіпера Зорі. На повторі помітно, що молодий нападник Олімпіка зазнав серйозної травми. Команди пішли на перерву за нулів на табло.

На 53-й хвилині Лебеденко прострілив і Бабенко відправив м’яча у сітку — 1:0. Після перерви номінальні господарі повністю контролюють хід матчу, граючи у більшості. На 68-й хвилині Нкенг не реалізував вихід один на один, блискуче зіграв Шевченко. На 71-й хвилині Тейшейра збільшує перевагу Олімпіка — 2:0. Захисники Зорі провалилися, а француз зіграв чудово.

На 81-й хвилині у гру увійшов Сайядманеш. На 90+2 хвилині Аллахяр використав вихід один на один і скоротив відставання у рахунку — 2:1.

У підсумку, матч завершився перемогою Олімпіка. У Олімпіка 21 заліковий пункт, у Зорі — 41. Команди посідають 3 і 11 місця відповідно.

Олімпік — Зоря — 2:1

Голи: Бабенко (53), Тейшейра (71) — Сайядманеш (90+2).

Вилучення: Васіль (32).

Олімпік: Кичак — Драме, Векляк, Пасіч, Лебеденко, Бабенко, Політило, Тейшейра, Таллес, Нкенг, Каргбо (Чогадзе, 36).

Зоря: Васіль — Руфаті, Іванісеня, Абу Ханна, Циганікс, Цвек (Назарина, 56), Кочергін (Юрченко, 81), Хомченовський (Кабаєв, 56), Луньов (Шевченко, 35), Громов, Шахаб (Сайядманеш, 81).

Таланти Топ-10 кандидатів до молодіжної збірної України з найвищим InStat Index у 23-му туру УПЛ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.