Баранов оцінив матчі молодіжних команд Зорі з Олімпіком

Старший тренер Зорі U-21 та Зорі U-19 Василь Баранов поділився враженнями від матчів своїх підопічних у матчах 23-го туру. Нагадаємо, що молодіжка Зорі переграла Олімпік (4:1), а юнацька команда зіграла внічию (1:1)

Старший тренер молодіжникх колективів луганської Зорі Василь Баранов оцінив останні ігри чемпіонатів U-21 і U-19 проти однолітків з Олімпіка:

Склад U-21 переміг з рахунком 4:1:

— Ми розповіли дітям про суперника. Вивчили уважно сильні і слабкі сторони. Знали, що команда потужна, має хороші ростові дані, багато виконує стандартів. Потрібно було не програти єдиноборства і підбирати м’ячі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Добре почали перший тайм. Створили і реалізували багато хороших моментів. Потім пішов брак у середині. Після нашої помилки Олімпік забив гол. Але вилучення суперника зіграло нам на руку. Створили ще чимало моментів і їх реалізували.

Фрімпонг забиває другий, переможний гол. Фото фейсбук Зорі.

Хороша гра, хороша боротьба двох команд. Ми перемогли і виглядали гідно.

Команда U-19 зіграла внічию 1:1:

— Команда U-19, перебуваючи на третьому місці, відчуває, що підпирають конкуренти і потрібно давати результат. Так, початок був непоганий, але не були прийняті правильні рішення: де потрібно було взяти ініціативу на себе і пробити по воротах, ми, навпаки, віддавали передачі. Пропустили на стандарті. Акцентували увагу, що небезпечними будуть стандарти, але внаслідок відсутності достатнього рівня концентрації пропустили гол. Відігралися, забили гол у роздягальню.

Максим Сміян (№58) одного разу таки пробив Андрія Чекотуна і зрівняв рахунок. Фото фейсбук Зорі.

Налаштовували хлопців, що другий тайм буде таким же складним. По ходу другої 45-хвилинки створювали моменти, суперник намагався грати на наших помилках. А ось емоції наших гравців, які виплеснулися після гри і трансформувалися в червоні картки мені дуже не сподобалися. Суперника потрібно поважати завжди, — цитує слова Баранова сайт Зорі.

Чемпіонат U-19 (перша ліга) Авангард із дублем 17-річного дебютанта Першої ліги розбив Барсу і очолив свою групу

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.