Молодіжка Руха здобуває найбільшу перемогу, розбивши захист іншого дебютанта

Заключний матч 22-го туру чемпіонату U-21 завершився найбільшою перемогою Руха у поточному сезоні — дебютному для команди у цих змаганнях. Не пощастило іншому новачку — Інгульцю прилетіло півдесятка голів, та ще й на своєму полі

Початок матчу був за господарями. Вже на першій хвилині вони організували для свого нападника рандеву з Віктором Бабічиним. Володимир Білоцерковець, орендований у Зорі, своїм шансом скористався сповна та переграв кіпера Руха — 1:0.

Після пропущеного м’яча підопічні Григорія Баранця активізувалися і невдовзі після удару зі стандарту метрів із 17-ти Володимир Рудюк влучив у поперечку. Старання рухівців втілилися у результативну дію на 12-й хвилині. Рудюк розігнав атаку центром поля та віддав асист на Литвиненка. Іван влучно пробив у дальній кут — 1:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гості під завісу першого тайму подвоїли перевагу. Литвиненко підключив до атаки на лівому фланзі Ляха. Ростислав виконав простріл до центру штрафної площі на Шостака. Дмитро з лінії воротарського майданчика своїм ударом не залишив шансів кіперу Інгульця — 2:1.

По перерві жовто-чорні забили втретє, повідомляє офсайт Руха. Простріл Ростислава Ляха у карному майданчику рукою зупинив захисник господарів Данііл Вапняр — пенальті. Вирок рефері впевнено реалізував Рудюк.

На екваторі другого тайму Іван Литвиненко метрів з 20-ти наважився на дальній удар і м’яч залетів прямісінько під поперечку — 4:1. Крапку в грі вже у компенсований арбітром час поставив Ростислав Лях, який у падінні ефектно замкнув подачу Ігоря Дороша.

Фото фейсбук Інгульця.

Інгулець U-21 — Рух U-21 — 1:5

Голи: Володимир Білоцерковець (1) — Іван Литвиненко (12, 72), Дмитро Шостак (38), Володимир Рудюк (55, пенальті), Ростислав Лях (90+1).

Вилучення: Богдан Яковлєв (85), Гліб Сметанін (87).

Інгулець U-21: Малий — Асмелаш (Свіріпа, 46), Вапняр, Жилінський, Іваниця, Клочко, Мкомола (Хоменко, 59), Сейтхалілов (Федорчук, 46), Білоцерковець (Сметанін, 84), Яковлєв, Левчук.

Тренер: Ігор Хоменко.

Рух U-21: Бабічин — Харжевський, Лень, Лях, Вівдич, Дуда, Литвиненко, Петрук, Рудюк (Федурко, 81), Карабін (Дорош, 87), Шостак.

Тренер: Григорій Баранець.

Чемпіонат U-21: Шахтар і Динамо нарешті поділять перше місце в очному поєдинку

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців березня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (36%, 126 голосов)
  • Дмитро Іродовський (Олімпік U19) (23%, 80 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (10%, 35 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (7%, 25 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (6%, 20 голосов)
  • Ярослав Карабін (Рух + U21 + U19) (4%, 14 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (4%, 13 голосов)
  • Максим Брагару (Чорноморець, D2) (4%, 13 голосов)
  • Богдан Кобзар (Волинь, D2) (2%, 8 голосов)
  • Денис Нагнойний (Зоря U19) (2%, 8 голосов)
  • Андрій Андрейчук (Прикарпаття, D2) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 237

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.