Вони розвернулися і алга: збірна Шевченка не виграє третій матч поспіль

У матчі третього туру відбірного турніру ЧС-2022 зустрічалися збірні України та Казахстана. Гра пройшла на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі збірної України одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився внічию 1:1

Андрій Шевченко довірив місце у стартовому складі 19-річному голкіперу Анатолію Трубіну. Для юного кіпера Шахтаря це дебют за національну збірну.

У запасі залишалися: 18-річний захисник Ілля Забарний і 20-річний захисник Олександр Сирота.

У складі збірної Казахстана не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Ельхан Астанов, 20-річний півзахисник Даніяр Усенов та 18-річний нападник Максим Самородов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перші хвилини матчу пройшли за територіальної переваги України, але без моментів. Українці багато помилялися у простих ситуаціях. На 20-й хвилині після передачі Зінченка відзначився Яремчук — 1:0. Швидка атака від збірної України. Команда Шевченка повністю контролює гру, але гольових нагод не так багато. На 30-й хвилині з вигідної позиції Яремчук пробив повз ворота. На 35-й хвилині Кривцов після стандарту пробив головою повз ворота, а ще через декілька хвилин Зінченко не забив з вигідної позиції.

У підсумку, перший тайм завершився за тотальної за грою і мінімальної за рахунком переваги України.

А далі трапилось те, що завжди. Потринькавши перспективні атаки на авантрні й не тільки удари наші пропустили. Покарав Серікжан Урстемович Мужиков, 31-річний дядько, що втік від українських захисників і зіпсував дебют юному візаві Трубіну.

Надалі господарі вже моментами не розкидалися, атаки готували довго й ретельно, тільки ось моментів забійних вже було обмаль. Міг поцілити у ворота Зубков — поцілив у воротаря.

В останню 10-хвилинку Шевченко ризикнув і випустив Довбика: ще одного (разом із Трубіним дебютанта збірної). Не допомогло…

Україна — Казахстан — 1:1

Голи: Яремчук (20) — Мужиков (59).

Україна (4-4-2): Трубін — Михайліченко, Кривцов, Матвієнко, Караваєв — Сидорчук (Марлос, 67), Зінченко, Малиновський, Шапаренко (Довбик, 81) — Мораес (Зубков, 67), Яремчук.

Казахстан (4-2-3-1): Покатілов — Досмагамбетов (Бистров, 46), Аліп, Малий, Марочкін — Мужиков, Нургалієв — Тагиберген (Оразов, 46), Абіхен (Вороговський, 46), Валіуллін — Аймбетов (Карімов, 60).

Провалились Завдяки вольовій перемозі над командою Ротаня збірна Словаччини стала новим володарем Antalya Cup (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.