Дублери Дніпра-1 у меншості обіграли аутсайдера й вискочили на чисте п’яте місце (відео)

Сьогодні на Княжій Арені, що у Щасливому, було дограно матч 15-го туру чемпіонату U-21. Останній у таблиці Олімпік приймав дніпрян, які разом із Ворсклою та Маріуполем (у всіх було по 28 очок) переслідували чільний квартет

Склад дніпрян був суттєво ослаблений: воротар Мирослав Зновенко і два основні хавбеки Єгор Ярмолюк та Арсеній Батагов зараз із молодіжною збірною України виступають на Antalya Cup, захисник Олександр Сафронов, голеадор Білл (5 голів у п’яти матчах) й інші бразильці — у розташуванні першої команди Дніпра-1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Та вже у дебюті матчу спортклубівці відзначились швидким голом: після проходу Ховайка м’яч опинився в ногах у Шинкаренка і той влучно пробив у нижній кут. Проте, повністю контролюючі гру, дніпряни самі собі склали проблеми вже у середини першого тайму — Жінчин отримав пряму червону картку за фол останньої надії, і таким чином дніпрянам довелося грати у меншості півтори тайми, відзначає офсайт Дніпра-1.

Але навіть гра 10 на 11 не сильна вплинула на дії команд. Ще у першому таймі спортклубівці мали принаймні три вбивчих моменти, щоб збільшити рахунок, але Домарацький з близької відстані влучив у поперечину, Гора пробив поруч із дальньої стійкою, а Ховайко з лінії карного  майданчику відправив м’яча в руки воротарю.

Мало що по грі змінилося і після перерви – навіть у меншості гості мали ігрову перевагу. Господарі ж взагалі нічого не зуміли запропонувати для важкої роботи Макаровському.

Олімпік U-21 — Дніпро-1 U-21 — 0:1

Гол: Владислав Шинкаренко (7).

Вилучення: Богдан Жінчин (20).

Олімпік U-21: Пацкан — Касабуцький, Аніч, Андрійченко, Давиденко, Шишкін, Островерх, Громенко (Щербатюк, 70), Сарбей, 84), Ковтун (Чижик, 53), Бороденко, Могіль.

Тренер: Віктор Курята.

Дніпро-1 U-21: Макаровський — Горілий, Жінчин, Кононов, Заєць, Соловйов, Рубчинський (Хижняк, 61), Ховайко (Тяпкін, 83), Домарацький (Бацман, 61), Шинкаренко (Бутіч, 90+1), Гора (Лебедєв, 78).

Тренер: Олександр Поклонський.

Таланти Суха серія Малиша та дебют 18-річного Мампассі: як грали молоді футболісти клубів УПЛ у березні

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.