У Болгарії волі більше: команда Ротаня з поразки стартує на Antalya Cup (відео)

У стартовому матчі міжнародного турніру Antalya Cup зустрічалися молодіжні збірні України та Болгарії. Руслан Ротань довірив право зіграти у контрольному матчі кільком новачкам і одному легіонеру. Матч завершився мінімальною перемогою збірної Болгарії — 2:1

У нападі українців вийшли атакери — що мають ігрову практику у командах чемпіонату УПЛ. Вони активно розпочали гру і вже на 10-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Хавбек Дніпра-1 Олександр Назаренко з-меж штрафної розстріляв ворота — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 21-й хвилині болгари зрівняли рахунок. Микитиа Турбаєвський помилився при виконанні передачі і Домінік Янков перекинув нашого голкіпера — 1:1. На 37-й хвилині Назаренко мав виходити нашу команду уперед, проте Олександр з вигідної позиції не влучив у площину воріт. У підсумку, перший тайм завершився результативною нічиєю — 1:1.

На початку другого тайму наша команда пропустила другий м’яч. Філіп Крастев зі штрафного поцілив точно у ціль — 1:2. Відзначимо, що до цього за зрив атаки попередження отримав Таловеров. Після пропущеного м’яча підопічні Ротаня кинулися відіграватися, проте з конструктивом у наших у другому таймі були відчутні проблеми. Було багато боротьби, але без загострень. На 76-й хвилині за підкат у центрі поля жовту отримав Мудрик. У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Болгарії.

Україна U-21 — Болгарія U-21 — 1:2

Голи: Назаренко (10) — Янков (21), Крастев (53).

Україна U-21: Турбаєвський — Вівчаренко, Таловеров, Семілєт, Судаков (Мудрик, 63), Бондаренко (Брагару, 63), Сич (Желізко, 63), Назаренко (Очеретько, 63), Батагов, Супряга (Ісаєнко, 63), Кухаревич (Притула, 63)

Болгарія U-21: Вутсов — Бауренські, Петров, Попов, Шопов (Мірчєв, 72), Янков, Крастев (Камєнов, 72), Дічев (Галчєв, 72), Боруков, Работов, Ангелов.

Мінус шість: у Парижі не зіграють Лунін, Ярмоленко і ще четверо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.