З посмішками і без вірусу: збірна України провела перше тренування у 2021 році (відео)

Національна збірна України провела перше тренування у 2021 році. Відзначимо, що усі ПЛР-тести гравців були негативними, тому збірна у повному складі готується до гри з Францією. Своє дебютне тренування з головною командою провів 19-річний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін

Національна команда України розпочала роботу на зборі. Після отримання результатів ПЛР-тестів, які були негативними в усіх членів команди, гравці, тренери та персонал вирушили на НТК імені Баннікова, — повідомляє сайт УАФ,

Вразив Шевченка: 19-річний кіпер Шахтаря отримав дебютний виклик до національної збірної

У першому тренуванні взяли участь 26 із 29-ти викликаних на збір гравців. Троє відсутніх — це італійці Руслан Маліновський та Віктор Коваленко, а також англієць Андрій Ярмоленко, прилетіли до Києва в той час, коли вечірнє тренування якраз розпочалося.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перед початком тренування головний тренер, традиційно зібравши команду в колі, зробив акцент на важливості березневих ігор та звернув увагу хлопців на заходах безпеки під час пандемії, які передбачають відсутність будь-яких контактів із зовнішнім світом. Упродовж усього збору команда перебуватиме в так званій бульбашці, не контактуючи з навколишнім середовищем з метою уникнення ризику зараження.

Трубін радіє дебютному виклику. Фото Павла Кубанова.

На початку тренування команда розділилася на дві групи. Гравці, які в неділю грали за свої клуби, виконали низку відновлювальних вправ, запропонованих тренером із фізпідготовки Іваном Баштовим. У той же час решта команди працювала з іншим тренером із тактико-фізичної підготовки — Андреа Адзаліном. Водночас із воротарями, серед яких — дебютант головної команди 19-річний Анатолій Трубін, традиційно працював Педро Харо. У першому занятті взяли участь усі п’ятеро викликаних на збір голкіперів.

20-річний динамівець Олександр Сирота проти Андрія Шевченка. Фото Павла Кубанова.

Упродовж тренування гравці виконали кілька ігрових серій, спрямованих на відновлення тонусу: важливо привести всіх виконавців до спільного функціонального знаменника. А часу до першого матчу майже немає: сьогодні, на 16:00 заплановано виліт рейсу Київ — Париж.

Нагадаємо, що матч Франція — Україна пройде 24-го березня о 21:45.

Експерименти не на часі: Дешам назвав склад Франції на Україну — жодного молодого гравця

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.