Зоря U-19 забрала у Колоса три очка, забивши у додані хвилини після помилки 16-річного голкіпера (відео)

У заключному матчі 19-го туру чемпіонату U-19 Колос у Софіївській Борщагівці приймав Зорю. Мужньо відбивав атаки третьої команди турніру і все ж не встояв, пропустивши на першій компенсованій хвилині

Гості приїхали із солідною переможною серією, яка налічувала сім поспіль вдалих поєдинків. Але ковалівці вже на двадцятій хвилині були попереду: Олег Криворучко заробив штрафний на лівому фланзі, і після подачі саме він був першим на підбиранні, а його красивий удар досяг мети — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі на куражі проводили свої атаки і мали перевагу, проте позиційна помилка в захисті призвела до пропущеного м’яча, відзначає офсайт Колоса. Коновалов втратив позицію, а партнери Вадима не встигли його підстрахувати. В результаті на ударній позиції опинився Артем Лєгостаєв, який зрівняв рахунок.

По перерві луганські футболісти активізувалися, і мали два моменти для взяття воріт. Проте просто неймовірні сейви здійснив кіпер Іван Пахолюк. А вже у компенсований арбітром час Пахолюк необачно вийшов з воріт і зробив передачу прямо в ноги супернику. Олександр Євтушенко поцілив у порожні ворота і приніс перемогу Зорі.

Фото koloskovalivka.com.

Колос U-19 — Зоря U-19 — 1:2

Голи: Олег Криворучко (20) — Артем Лєгостаєв (33), Олександр Євтушенко (90+2).

Колос U-19: Пахолюк — Ставничий, Коновалов, Биков, Малакі, Трубніков (Столяр, 46), Криворучко, Урсолов (Мамедов, 77), Голуб (Тутєров, 57), Сафончик, Циганков (Груша, 71).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Зоря U-19: Сапутін — Єлець, Басовський, Мельник, Златьєв, Нагнойний, Євтушенко, Кисіль, Лук’янченко (Сміян, 65), Лєгостаєв (О. Фрімпонг, 81), Сербінов.

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-19: Шахтар наздогнав Динамо, хто наступним втратить очки?

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.