Молоді захисники Маріуполя впоралися з нападом Миная

У стартовому матчі 19-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Маріуполь та Минай. Гра пройшла на стадіоні ім. Бойка у Маріуполі. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився нульовою нічиєю

Остап Маркевич з перших хвилин випустив: 19-річного захисника Олександра Драмбаєва, 17-річного півзахисника Олега Очеретька, 20-річного півзахисника Олексія Кащука й 20-річного хавбека Артема Бондаренка. Для Драмбаєва це дебют у стартовому складі Маріуполя в УПЛ.

У запасі лишалися: 18-річний захисник Марк Мампассі та 19-річний нападник Мирослав Трофимюк.

Василь Кобін довірив місце у стартовому складі: 21-річному захиснику Міславу Матічу та 20-річному нападнику Рустаму Ахмедзаде.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перші хвилини матчу пройшли за повільного темпу та без роботи для воротарів. Господарі поля володіли ініціативою, проте без загострень. Під середину тайму підопічні Кобіна почали більше контролювати м’яча, але до моментів справа не доходила. На 36-й хвилині після блискучого асисту Танковського Мишньов не зміг переграти Поповича. Це була найбільш реальна нагода у таймі. На перерву команди пішли за нулів на табло.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Багато боротьби, але без моментів. На 64-й хвилині Бондаренко з вигідної позиції пробив повз ворота. На 64-й хвилині у гру увійшов Марк Мампассі.

У підсумку, матч завершився нульовою нічиєю.

Маріуполь — Минай — 0:0

Маріуполь: Гальчук — Драмбаєв (Стасюк, 64), Биков (Мампассі, 64), Чоботенко, Кирюханцев, Танковський, Мишньов, Очеретько (Горбунов, 59), Кащук (Топалов, 46), Бондаренко (Чех, 74), Кулаков.

Минай: Попович — Матіч, Малепе, Сніжко (Ткачук, 90+2), Хахльов (Бойко, 81), Лопирьонок, Нурієв, Кожанов (Пиняшко, 67), Петрусенко, Маємбе, Ахмедзаде (Шиндер, 66).

У Маріуполя відтепер 18 очок, у Миная — 14. Команди посідають 9 та 12 місця.

Байдал наздогнав Ваната: Маріуполь U-21 із незабитим пенальті перемагає Минай (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.