Голанд і Санчо помогли 19-річному хавбеку забити перший гол за Боруссію

У матчі 23-го туру німецької Бундесліги зустрічалися дортмундська Боруссія та Армінія. Матч завершився перемогою Боруссії — 3:0. Відзначаємо забиті м’ячі 20-річного нападника Джейдона Санчо та 19-річного півзахисника Рейньера

У складі Боруссії на полі з’явилися: 21-річний захисник Бауза, 17-річний півзахисник Джуд Беллінгем, 18-річний нападник Джовані Рейна, 20-річні нападник Джейдон Санчо на Ерлінг Голанд.  У другому таймі у гру увійшов 19-річний півзахисник Рейньер.

У складі Армінії не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі команди не реалізували по два-три хороших гольових моменти, але після перерви на полі була тільки чорно-жовта команда. Прекрасний тайм видав Санчо. Спочатку після його дриблінгу і точного пасу на хорошій позиції для дальнього удару опинився Дауд, а потім англійський вінгер реалізував пенальті за фол на Ройсі.

На 81-й хвилині дебютний гол за BVB забив бразилець Рейньер, орендований на два роки у Реала. Санчо розігнав контратаку, Голанд міг забивати сам, але не поскупився з пасом — 3:0.

Голанд вітає Рейньєра. Фото bvb.de.

Боруссія Д — Армінія — 3:0

Голи: Дауд (48), Санчо (58, пенальті), Рейньер (81).

Боруссія: Хітц — Бауза (Меньє, 80), Джан, Хуммельс (Загаду, 85), Геррейро — Беллінгем, Дауд (Брандт, 85) — Рейна (Азар, 69), Ройс (Рейньер, 80), Санчо — Голанд.

Армінія: Ортега — Лаурсен, Нільссон, Піпер, Брюннер — Прітль, Кунз (Зойферт, 75) — Фогльзаммер (Гебауер, 62), Доан (Окугава, 75), Кордова (Шіпплок, 62) — Клос (Влап, 62).

Поза грою Нюрнберг з 19-річним українцем у запасі голів не забивав



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.