21-річний камерунець забиває дебютний м’яч в УПЛ

У матчі 16-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Минай та Олімпік. Гра пройшла в Ужгороді, на стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у стартовому складі Олімпіка двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився мінімальною перемогою Миная — 2:1. Відзначаємо забитий м’яч 21-річного нападника Олімпіка Тадеуса Нкенга

Василь Кобін з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 21-річний захисник Міслав Матіч та 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Юрій Калітвінцев довірив місце у старті: 21-річному нападнику Тадеусу Нкенгу та 21-річному нападнику Ібрагіму Каргбо. У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Андрій Чекотун та 20-річний захисник Ігор Снурніцин.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 13-й хвилині господарі відкрили рахунок. Драме збив Нурієва і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував сам Нурієв — 1:0. На 21-й хвилині підопічні Калітвінцева зрівняли рахунок. Нкенг ударом головою відправив м’яча за комірець Поповичу — 1:1. Дебютний м’яч для молодого нападника в УПЛ, який два дні тому святкував своє 21-річчя.

У компенсований час господарі заробили другий пенальті, який знову реалізував Нурієв — 2:1. Перший тайм завершився за мінімальної переваги Миная. На 56-й хвилині попередження отримав Каргбо. На 67-й хвилині у гру увійшов Ахмедзаде. На 72-й хвилині небезпечно пробивав Каргбо, але з його ударом впорався Попович. На 86-й хвилині Минай залишився у меншості. Другу жовту отримав Нурієв. У компенсований час у гру увійшли Снурніцин та Матіч.

У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Миная.

Минай — Олімпік — 2:1

Голи: Нурієв (13, пенальті, 45+2, пенальті) — Нкенг (21).

Вилучення: Нурієв (86).

Минай: Попович — Ковтун, Карась, Малепе, Ткачук, Хахльов (Сніжко, 75), Маємбе, Нурієв, Кожанов (Пиняшко, 67), Шиндер (Огбонная, 90+3), Мілевський (Ахмедзаде, 67; Матіч, 90+3).

Олімпік: Бетім — Пасіч, Драме, Зотько, Лебеденко, Бабенко, Цимбалюк (Снурніцин, 90+1), Хамелюк (Таллес, 59), Нкенг, Тейшейра, Каргбо.

У Миная тепер 13 очок, в Олімпіка — 17.

Чемпіонат U-19 Олімпік виграє в Ужгороді: у турнірі лишилася одна команда без перемог (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.