Рекорд для Англії: 17-річний хавбек Баварії забиває дебютний м’яч у Лізі чемпіонів (відео)

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися Лаціо та Баварія. Поєдинок завершився перемогою німців — 4:1. Відзначаємо забитий м’яч 17-річного півзахисника Джамаля Мусіали (на фото №42)

Тренерський штаб Лаціо не виустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У складі Баварії на полі з’явилися: 20-річний захисник Альфонсо Девіс та 17-річний півзахисник Джамаль Мусіала.

Вже на 9 хвилині Мусаккіо помилився і Левандовскі, перехопивши м’яча, обіграв воротаря і забив у порожні ворота — 0:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

За 15 хвилин Горецка віддав передачу на Мусіалу і 17-річний юнак реалізував свою нагоду. Це дебютний м’яч для хавбека в Лізі чемпіонів. Водночас, Джамаль став наймолодшим англійським футболістом, котрий забивав у Лізі чемпіонів: йому це вдалося у віці 17 років і 363 днів. Мусіала перейшов до Баварії із академії Челсі у 2019 році, загалом відіграв за мюнхенців вже у 26 матчах, забив чотири голи.

Ну а за три хвилини до перерви третій гол у ворота Рейни забив Сане.  Лерой добив м’яча після удару Комана і сейва воротаря. Весела гра продовжилася і після перерви. Вже на 47 хвилині Сане знову посприяв взяттю воріт. Цього разу після його прострілу Ачербі зрізав м’яча в свої ворота. А буквально в наступній атаці Корреа після сольного проходу відіграв один гол — 1:4. У підсумку, матч завершився перемогою Баварії.

https://youtu.be/VW5xKpT1iTI

Лаціо — Баварія — 1:4

Голи: Кореа (49) — Левандовскі (9), Мусіала (24), Сане (42), Ачербі (47, у свої ворота).

Лаціо: Рейна — Патрік (Худт, 53), Ачербі, Мусаккіо (Луліч, 31), Лаццарі, Мілінковіч-Савіч (Катальді, 81), Лейва (Ескаланте, 53), Луїс Альберто (Акпа-Акпро, 81), Марушіч, Іммобіле, Корреа.

Баварія: Нойєр — Алаба, Боатенг, Девіс, Зюле, Мусіала (Шупо-Мотінг, 90), Кімміх, Коман (Ернандес, 75), Горецка (Мартінес, 63), Сані (Сарр, 90), Левандовскі.

Нові обличчя УПЛ: 16-річний кривдник Марлоса і два дебютанти Інгульця



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.