Футболісти Динамо U-13 врятували нічию у спарингу із Шахтарем (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо U-13 та Шахтар U-13. Гра завершилася результативною нічиєю — 1:1. Матч проходив у форматі двох таймів по 30 хвилин

На території навчально-тренувальної бази Динамо у Віті-Литовській відбувся контрольний поєдинок між Динамо U-13 і Шахтарем U-13 (футболісти 2008 року народження), яким уже у наступному сезоні стартувати у змаганнях ДЮФЛУ.

Матч пройшов у форматі двох таймів тривалістю по 30 хвилин.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Попри перевагу киян у поєдинку, першими забили гол гірники: на 4-й хвилині відкрив рахунок Чорненький після проходу Шахтарем по правому флангу і прострілу у штрафну.

Пропущений гол додав мотивації киянам, біло-сині все більше тиснули на ворота суперника, але не вистачало то точності, то останньої передачі.

Динамівці активно увійшли до другого тайму і перевага киян втілилася в забитий гол — на 33-й хвилині поєдинку Мартинюк зрівняв рахунок. Спочатку Антон залишив позаду захисників Шахтаря,  а потім, обігравши воротаря гірників, переправив м’яча в сітку воріт. У підсумку, матч завершився результативною нічиєю — 1:1.

Динамо U-13 — Шахтар U-13 — 1:1

Голи: Мартинюк (33) — Чорненький (4).

Динамо U-13 (стартовий склад): Голенков — Коновалов, Чубатюк, Петрушка, Федоренко, Люсін, Рибак, Дьяченко, Романюк, Меньшіков, Мартинюк

Шахтар U-13 (стартовий склад): Євтушок — Бойко, Мілокост, Мельнік, Агафонов, Балакай, Чорненький, Кутья, Стецюра, Ковріженко, Свіріденко.

Суркіс пропустив три: Шахтар U-15 переграв Динамо у спарингу (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.