18-річний кандидат до молодіжної збірної пропустив від екс-лідера тієї команди (відео)

У заключному матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олімпік та Дніпро-1. Гра пройшла у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою дніпрян — 2:0

Ігор Климовський довірив місце у складі: 18-річному голкіперу Андрію Чекотуну, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину та 21-річному нападнику Ібрагіму Каргбо.

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Олександра Назаренка. У запасі залишився 18-річний півзахисник Арсеній Батагов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 14-й хвилині міг забивати Дуглас, але м’яч після його удару влучив у стійку. Через дві хвилини Довбик пробив у поперечину. Активний старт зустрічі для гостей. В Олімпіка у першому таймі нагод не було. Перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю.

На 50-й хвилині гості відкрили рахунок. Захисник Олімпіка Драме зрізав м’яча у власні ворота — 0:1. На 88-й хвилині дніпряни збільшують свою перевагу. Відзначився Сергій Булеца, який вийшов на заміну.

У підсумку, матч завершився перемогою Дніпра-1.

Олімпік — Дніпро-1 — 0:2

Голи: Драме (50, автогол), Булеца (89).

Олімпік: Чекотун — Драме, Снурніцин, Пасіч, Зотько, Бабенко, Альваренга (Таллес, 81), Хамелюк (Завійський, 62), Політило, Тейшейра (Беніто, 61), Каргбо.

Дніпро-1: Юрчук — Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок (Ді Франко,75), Ігнатенко, Назаренко (Булеца, 69), Чуже (Цуріков, 76), Когут, Довбик (Хобленко, 89).

https://youtu.be/JMVx7ljdnlA

У Дніпра-1 відтепер 14 очок і 10 місце, у Олімпіка — 17 очок і восьме місце.

Дебют У Києві у матчі Шахтаря презентували 16-річного футболіста-дебютанта УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.