Інгулець з двома дебютантами УПЛ забирає очки у Ворскли

У  матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Інгулець та Ворскла. Гра пройшла у Полтаві, на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2

Сергій Лавриненко довірив місце у старті 20-річному голкіперу Артему Малишу. У запасі залишалися: 19-річний півзахисник Сулейман Сейтхалілов і 21-річний нападник Володимир Білоцерковець.

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Ібрахіма Кане та 20-річного півзахисника Георгія Цітаішвілі. У запасі залишився 19-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ворскла на правах фаворита протистояння з перших хвилин більше володіла м’ячем, але без загострень. Інгулець реалізував свою першу ж нагоду у матчі. Скляр збив Сітчінаву і арбітр призначив пенальті, який реалізував Бартуловіч. Наприкінці тайму Цітаішвілі з вигідної позиції не зміг переграти Малиша. У підсумку, перший тайм завершився за мінімальної переваги Інгульця.

На 48-й хвилині Ворскла зрівнює рахунок. Відзначився Степанюк — 1:1. На 62-й хвилині підопічні Лавриненка знову виходять уперед. Після передачі Запорожця забив Сітчінава — 2:1. На 69-й хвилині у гру увійшов Кравчук. На 76-й хвилині Кулач з пенальті зрівнює рахунок — 2:2. Дуже результативний другий тайм в виконанні обидвох команд. На 90+4 хвилині у гру увійшов Сулейман Сейтхалілов. Для юного півзахисника це дебют в УПЛ. На 90+5 хвилині за затримку часу попередження отримав Малиш.

У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю.

Інгулець — Ворскла — 2:2

Голи: Бартуловіч (22, пенальті), Сітчінава (62) — Степанюк (48), Кулач (76, пенальті).

Інгулець: Малиш — Запорожець (Сейтхалілов, 90+4), Козак (Синьогуб, 88), Бартуловіч, Коваленко (Щедрий, 65), Кучеренко, Шишка, Балан, Ковальов, Квасний, Сітчінава.

Ворскла: Різник — Чеснаков, Яворський, Пердута, Скляр, Пуцлін, Цітаішвілі (Челядін, 58), Тілль (Кравчук, 69), Кане, Степанюк (Де Ноойер, 80), Кулач.

У Ворскли 22 очка і 5 місце, у Інгульця 12 очок і 10 місце.

Чемпіонат U-21 Молодіжка Ворскли із хет-триком 19-річного капітана розбила захист аутсайдера (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.