Олександрія з голом екс-захисника молодіжної збірної громить аутсайдера УПЛ

У матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олександрія та Минай. Гра пройшла в Олександрії, на стадіоні Ніка. Відзначаємо появу у складі Миная одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився розгромною перемогою Олександрії — 3:0.

У стартовому складі Олександрії не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Василь Кобін довірив місце у старті 21-річному захиснику Міславу Матічу. У запасі залишилися: 20-річний захисник Владислав Чушенко та 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший небезпечний момент у матчі був створений на 12-й хвилині, коли Матіч після навісу зі штрафного пробив вище воріт. Півгодини гри пройшли у спокійному темпі, у команд відчутні проблеми з конструктивом. На 33-й хвилині небезпечно пробивав Ковалець, але з його ударом впорався Каніболоцький. На 40-й хвилині господарі відкрили рахунок. Після розіграшу кутового відзначився Лучкевич — 1:0. За такого рахунку команди й пішли на перерву.

На початку другого тайму підопічні Шарана подвоїли свою перевагу. Після передачі коліном від Шастала відзначився Бондаренко — 2:0. На 57-й хвилині рахунок став розгромним. Вантух перехопив м’яча і перекинув Каніболоцького — 3:0. На 66-й хвилині у гру увійшов молодий нападник Рустам Ахмедзаде. На 68-й хвилині міг забивати Вантух, але з його ударом впорався Каніболоцький. У Миная за всю гру не було жодного моменту. У підсумку, матч завершився розгромною перемогою Олександрії.

Олександрія — Минай — 3:0

Голи: Лучкевич (40), Бондаренко (52), Вантух (57).

Олександрія: Білик — Вантух, Лучкевич, Шастал, Бондаренко, Дубра (Бабогло, 56), Пашаєв (Стецьков, 83), Гречишкін, Банада (Калюжний, 83), Ковалець (Новіков, 83), Мірошніченко.

Минай: Каніболоцький — Сніжко (Хахльов, 85), Карась, Малепе, Ткачук (Петрусенко,66), Матіч, Шиндер (Шпак, 85), Нурієв, Маємбе, Огбонная (Ахмедзаде, 66), Ковтун (Кожанов, 66).

В Олександрії тепер 22 очка і 5 місце, у Миная 10 очок і остання позиція.

Чемпіонат U-21 20-річний Таран вистояв на нуль й допоміг молодіжці Миная взяти нічию в Олександрії



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.