Шедевр: 20-річний норвежець чарує шикарним голом (відео)

У матчі 22-го туру німецької Бундесліги зустрічалися Шальке та дортмундська Боруссія. Матч завершився розгромною перемогою гостей — 4:0. Відзначаємо забитий м’яч 20-річного нападника Джейдона Санчо та дубль 20-річного нападника Ерлінга Голанда

Тренерський штаб Шальке з перших хвилин випустив: 19-річного захисника Маліка Тіау та 19-річного нападника Метью Хоппе.

У складі Боруссії на полі з’явилися: 20-річний захисника Матеу Бауза, 20-річні нападники Джейждон Санчо та Ерлінг Голанд. У другому таймі у гру увійшли: 17-річний півзахисник Джуд Беллінгем, 16-річний нападник Юссуфа Мукокко, 18-річний нападник Джованні Рейна, 19-річний півзахисник Рейньєр.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Боротьби з самого початку не було. Шальке глибоко захищався, намагався контратакувати, але голи Боруссії були питанням часу. У підсумку господарі майже протрималися в першому таймі, але все зіпсував Санчо. Англійський вінгер скористався тим, що Бауза відібрав м’яча у Стамбулі на чужій половині поля, і забив перший гол.

Через три хвилини Санчо вже створив гол для Голанда. Ідеальна передача в штрафну, і не менш ідеальний удар Голанда. Складний акробатичний трюк, бокові ножиці в стилі Златана — і рахунок 2:0. Безумовно, це найкрасивіший гол Голанда у Бундесліги.

15 хвилин активності Шальке у другому таймі закінчилися голом Геррейро. Португальський вінгбек зіграв в стінку з Ройсом, і зробив діагональний ривок в штрафну — 3:0. Крапку у матчі поставив той же Голанд, який забив після асисту Белінгема — 4:0.

Шальке — Боруссія — 0:4

Голи: Санчо (42), Голанд (45, 79), Геррейру (60).

Шальке: Ферманн (Лангер, 31) — Беккер, Чау, Ощипка, Сеад Колашинац — Сердар, Стамбулі, Бужеляб (Шепф, 46) — Вілліам (Маскарель, 46), Хоппе (Раман, 66), Аріта.

Боруссія: Хітц — Геррейро, Хуммельс, Джан, Бауза (Меньє, 83) — Дауд (Рейна, 80), Ділейні (Мукоко, 84) — Брандт (Беллінгем, 61), Ройс (Рейньєр, 80), Санчо — Голанд.

https://youtu.be/Hj1mrLv2uNQ

У Боруссії тепер 36 очок і шосте місце, у Шальке 9 очок і остання позиція.

Чемпіонат U-21 В гостях, як удома: Динамо в Конча-Заспі б’є Десну, Ванат знову кращий снайпер



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.