19-річний хавбек-рекордсмен рятує канонірів з Лондона від поразки (відео)

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зустрічалися Бенфіка та Арсенал. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного хавбека Арсенала Букайо Сака. Завдяки цьому голу молодий півзахисник встановив рекорд

У складі Бенфіки не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. Тренерський штаб Арсенала з перших хвилин випустив: 19-річного півзахисника Букайо Сака та 20-річного півзахисника Еміла Сміт-Роу.

У другому таймі у гру увійшов 19-річний нападник Габріел Мартінеллі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Всі основні події у матчі відбулися у другому таймі. На 55-й хвилині Сміт-Роу зіграв рукою у власній штрафній і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Піцці — 1:0. Через дві хвилини лондонці зрівняли рахунок. Соареш прострілив, а Сака забив у порожні ворота — 1:1.

Цей гол став десятим у всіх змаганнях для англійця. Також на його рахунку 16 ассистів. Він став наймолодшим футболістом АПЛ (19 років 166 днів), який зумів досягти позначки 10 + 10. У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

https://youtu.be/_3t6CfYVqeg

Бенфіка — Арсенал — 1:1

Голи: Піцці (55, пенальті) — Сака (57).

Бенфіка: Лейте — Верессімо (Чикіньо, 85), Отаменді, Вертонген — Гонсалвеш, Таарабт (Габріель, 77), Вайгль, Піцці (Сеферовіч, 65), Грімальдо — Вальдшмідт (Сілва, 46) — Нуньєс (Евертон, 64).

Арсенал: Лено — Бельєрін, Луїс Габріель, Соареш (Тірні, 63) — Едегор (Вілліан, 90), Себальйос (Ельнені, 90), Джака, Сака — Сміт-Роу (Мартінеллі, 77) — Обамеянг (Пепе, 77).

Контрольний від Тете: Шахтар з голом 21-річного хавбека переграє Маккабі



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.