Динамо після кутового ускладнює собі завдання у протистоянні з Брюгге

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зустрічалися Динамо та Брюгге. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного.

У запасі залишилися: 19-річний воротар Руслан Нещерет, 20-річний захисник Олександр Сирота, 19-річний нападник Владислав Ванат та 21-річний нападник Владислав Супряга.

У стартовому складі Брюгге вийшов 19-річний півзахисник Шарль де Кетеларе.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Ігнасе ван Дер Бремпт, 20-річний захисник Максим де Куйпер, 19-річний захисник Натан Фуакаля, 19-річний півзахисник Томас ван ден Кейбус, 19-річний нападник Юсуф Баджі та 16-річний нападник Матіс Серве.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перші півгодини матчу пройшли за повільного темпу і без моментів. Було багато боротьби у центрі поля і обмаль конструктиву. Динамівці  більше володіли м’ячем, але були відчутні проблеми в завершальній стадії атаки. Відсоток браку в обидвох колективів був високий. На 34-й хвилині був створений перший небезпечний момент. Після навісу Кендзьори вище воріт пробив Буяльський. Перша половина зустрічі завершилася справедливою нульовою нічиєю. Команди відверто розчарували своїм рівнем гри.

Гості активно розпочали другу половину зустрічі, але до загроз воротам Бущана справа не доходила. На 62-й хвилині кияни відкривають рахунок у матчі. Чудовий обвідний удар вдався Буяльському — 1:0. Перший удар по воротам у таймі і відразу гол. Та за п’ять хвилин бельгійці відігралися. Після подачі з кутового відзначився Мехеле — 1:1.

На 69-й хвилині у гру увійшов Баджі, а на 70-й — ван дер Бремпт. На 81-й хвилині у гру увійшов Владислав Супряга. На 83-й хвилині вище воріт пробив Дост. Знову небезпечний момент у воріт Динамо після кутового. У компенсований час у гру увійшов де Куйпер.

У підсумку, поєдинок завершився результативною нічиєю — 1:1. Матч-відповідь пройде за тиждень в Бельгії.

Динамо — Брюгге — 1:1

Голи: Буяльський (62) — Мехеле (67).

Динамо (4-3-3): Бущан — Миколенко, Забарний, Попов, Кендзьора (Караваєв, 81) — Шапаренко (Шепелєв, 73), Сидорчук, Де Пена (Родрігес, 72) — Циганков, Бєсєдін (Супряга, 81), Буяльський.

Брюгге (4-2-3-1): Міньоле — Мата, Коссуну, Мехеле, Рікка — Дірар (ван дер Бремпт, 70), Вормер, Баланта — Окереке (Баджі, 69), де Кетеларе — Дост (де Куйпер, 90+2).

Поза грою Далі нікуди: Юнацьку лігу УЄФА остаточно скасовано



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.