Рух підписав ще двох талантів Карпат, один уже й забиває (відео)

19-річний захисник Гліб Савчук (на фото) та 19-річний нападник Дмитро Шостак офіційно стали до лав львівського Руха. Відзначимо, що попереднім клубом обох гравців були друголігові Карпати

Представник УПЛ львівський Рух підписав контракти із 19-річним захисником Глібом Савчуком і його однолітком, нападником Дмитром Шостаком. Умови угод не розголошуються.

Обидва гравці прийшли в Рух із львівських Карпат, які виступають у Другій лізі. Повідомляється, що за львівським клубом залишаються 50% трансферних прав від майбутнього перепродажу футболістів, — повідомляє сайт Карпат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Савчук провів у нинішньому сезоні в складі Карпат 8 матчів (чотири з них — у стартовому складі). Стільки ж разів, але виключно на заміну, виходив на поле Шостак.

Дмитро Шостак. Фото school-karpaty.com.ua.

Хлопці вже встигли дебютувати за новий клуб: у 14-му турі чемпіонату U-19 обоє вийшли у стартовому складі на матч проти Ворскли, відіграли без замін, а Савчук ще й забив гол. Рух переміг з рахунком 2:0. Також Гліб відіграв один тайм за молодіжку Руха у чемпіонаті U-21, львів’яни обіграли Ворсклу 3:1.

Як зіграли? Гол чемпіона світу та два дебюти: кандидати до молодіжної збірної України в 14 турі УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.