19-річний хавбек зможе допомогти Брюгге у Києві

Півзахисник Брюгге Шарль де Кетеларе зможе взяти участь у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти київського Динамо. Юний гравець здав негативний тест на коронавірус. Відзначимо, що у бельгійської команди серйозні кадрові проблеми

На матч 1/16 фіналу Ліги Європи між Динамо і Брюгге не вилетів цілий ряд футболістів бельгійської команди, а також головний тренер Філіп Клеман. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт чорно-синіх.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Справа в тому, що наставник Брюгге, члени його тренерського штабу, а також три футболісти — півзахисник Ханс Ванакен і захисники Стефано Денсвіл і Матей Мітровіч, здали позитивні тести на коронавірус. У підсумку всі члени команди, які виявилися заражені COVID-19, залишилися в Бельгії.

Шарль де Кетеларе (ліворуч) проти Серкль Брюгге. Фото clubbrugge.be.

В результаті керувати Брюгге в майбутньому матчі буде тренер дублюючого складу Рік де Міл, а допомагати йому буде Тім Смолдерс. Окремо варто відзначити, що 19-річний хавбек Шарль де Кетеларе — один із лідерів нинішнього Брюгге — вирушив з командою до Києва, його тест виявився негативним.

Нагадаємо, що матч Динамо — Брюгге пройде 18 лютого у Києві. Початок зустрічі о 20:00.

Шанс Динамо заявило на Лігу Європи 17-річного нападника



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.