Єзерський: у Туреччині переглянув півтора десятки матчів клубів УПЛ (відео)

Тренер юнацької збірної України U-19 Володимир Єзерський поділився своїми враженнями від візиту до Туреччини на збори українських клубів. За словами фахівця, йому вдалося зібрати максимум інформації

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Володимир Єзерський відзначив користь від візиту до Туреччини, на збори вітчизняних клубів.

У березні поточного року юнацька збірна України U-19 має взяти участь у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи (суперники — Ізраїль, Білорусь, Чорногорія). Тому користь від зимового візиту до Туреччини на збори вітчизняних клубів головного тренера синьо-жовтих Володимира Єзерського переоцінити складно. Після повернення додому наставник розповів про свої враження від поїздки офіційному сайту УАФ.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Володимире Івановичу, відрядження вийшло продуктивним?

— Безумовно. На відміну від національної та молодіжної, юнацькі збірні минулого року не збиралися. Тому насамперед хотів би подякувати керівництву УАФ за надану можливість побувати в Туреччині й на власні очі поспостерігати за потенційними кандидатами до команди.

— У Туреччині відбулася зустріч наставників практично всіх збірних…

— Так. На цих зборах були присутні Андреа Мальдера, Андреа Аззалін, Луїджі Ночентіні, з яким нас познайомили, а також Руслан Ротань, Олександр Петраков і Сергій Нагорняк.

Нагорняк, Петраков і Єзерський на тренуванні Шахтаря. Фото shakhtar.com.

Ми обговорили стратегію взаємодії між національними командами різного віку. Загалом, зустріч вийшла плідною. Уже в березні ми ще раз зберемося за круглим столом. Такі заходи плануються перед кожними офіційними поєдинками збірних. Дуже сподіваємося, що всі змагання, які заплановано на цей рік, відбудуться.

— У Туреччині ви відвідали багато матчів?

— Я хочу подякувати всім командам, з якими ми співпрацювали. До Туреччини багато клубів привезли не тільки свої основні склади, а й колективи U-21 і U-19. Якщо взяти мою збірну, 2002 року народження, то хлопці виступають не тільки за свій вік, але й за молодіжний склад, а є й ті, хто перебуває вже в обоймі перших команд. Спілкування з клубними наставниками вийшло дуже корисним. Я зібрав максимум інформації щодо своїх підопічних. Протягом семи днів вдалося подивитися близько 15-ти поєдинків, і це не враховуючи тренувальних занять багатьох колективів.

Євро-2023 (U-21): команда Ротаня розпочне відбір у Сербії, закінчить із Північною Македонією



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.