20-річний новачок дебютував за Минай, команда Кобіна програла сербам (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Минай та сербський Рад. Матч завершився перемогою Рада — 2:1. Відзначаємо появу у складі Миная чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Василь Кобін з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Владислава Чушенка та 20-річного нападника Рустама Ахмедзаде. По ходу першого тайму за Минай дебютував 20-річний півзахисник Орест Панчишин. У другому таймі у гру увійшов 21-річний захисник Міслав Матіч.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У середині першого тайму на правому фланзі захисники Миная не догледіли за форвардом суперника і той завдав удару, який Попович парирувати не зумів — 0:1. На 67-й хвилині гравці Рада збільшили свою перевагу — 0:2.

За рахунку 0:2 підопічні Кобіна  не перестали атакувати, але Рад був досить міцний в обороні. Проте одна атака виявилася результативною: за 3 хвилини до кінця матчу Матіч розпочав атаку довгим пасом, Шеммі на фланзі отримав вільний простір і перевів атаку у штрафну, а Угочукву намагався розвернутися і пробити, але йому завадили — пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Антон Шиндер.

Минай — Рад — 1:2

Гол Миная: Шиндер (87, пенальті).

Минай (1 тайм): Попович — Книш, Карась, Чушенко, Кополовець, Петрусенко, Сніжко, Шпак (Панчишин), Кожанов, Мілевський, Ахмедзаде.

Минай: (2 тайм): Каніболоцький — Шеммі, Матіч, Малепе, Саків, Хахльов, Ткачук, Панчишин (Пиняшко), Нурієв, Угечукву, Шиндер.

Карабін не вистрелив: Рух із молодими нападниками не забив іменитому клубу (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.