Львів U-19 програв спаринг одноклубникам і готується стартувати на Меморіалі Юста

Минулого тижня молодіжні команди Львова вийшли після зимових канікул на футбольні поля. Провели між собою спаринг, й далі займатимуться за різними програмами

Наприкінці минулого тижня Львів U-19 працював у звичному режимі, маючи по одному тренуванню на день. З цього тижня підопічні Олега Колобича матимуть дворазові заняття.

Юніори встигли провести і перше ігрове тренування. У рамках контрольного спарингу Львів U-19 зустрічався зі Львовом U-21. Команди провели три тайми по 30 хвилин, повідомляє офсайт клубу. Обидва колективи переглядали потенційних новачків.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Підсумковий рахунок зустрічі — 0:2 на користь дублерів основної команди. За молодіжний склад львів’ян по голу відзначились Дмитро Пентелейчук та Ігор Бекерський.

Фото pfclviv.com.

До відновлення офіційного сезону Львів U-19 готуватиметься через контрольні поєдинки з командами Прем’єр-ліги Львівщини. Також юнаки Львова братимуть участь у Меморіалі Юста-2021, який стартує вже 28 січня.

Олег Колобич. Фото pfclviv.com.

«За зимову перерву скучили за футболом, скучили за своїми улюбленими повсякденними справами. Потроху вкочуємося у робочу атмосферу. Наразі працюємо на повернення фізичних кондицій. Дивимось також на можливих новачків. Більшість із них — хлопці 2004 року народження. Саме на них найбільше звертатимемо свою увагу. Втім, дамо шанс і виконавцям 2005 року себе як слід продемонструвати. Загалом, стосовно розкладу напередодні відновлення чемпіонату, то він доволі щільний. Тим не менш, наполегливо готуємося, адже у другій частині сезону ставимо перед собою найвищі завдання», — зазначив наставник ПФК Львів U-19 Олег Колобич.

Після першої частини чемпіонату U-19 Львів посідає сьоме місце, набравши 19 очок. Лідирує після 13 турів Динамо, у нього 31 турнірний бал.

Ефективно 18-річні нападники Зорі — серед найкорисніших гравців чемпіонату U-19



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.