19-річний Сака неймовірним голом добив Челсі (відео)

У матчі 15-го туру англійської Прем’єр-ліги зустрічалися Арсенал та Челсі. Матч завершився перемогою Арсенала — 3:1. Відзначаємо гол 19-річного нападника канонірів Букайо Сака (на фото)

Тренерський штаб Арсенала довірив місце у складі: 20-річному півзахиснику Емілу Сміт-Роу та 19-річним нападникам Мартінеллі та Сака. У другому таймі у гру увійшов 21-річний нападник Джозеф Віллок.

У сладі Челсі на полі з’явилися: 21-річний захисник Ріс Джеймс, 21-річний півзахисник Мейсон Маунт та 22-річний півзахисник Крістіан Пулішич. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний нападник Хадсон-Одоі та 21-річний нападник Кай Хаверц.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 34-й хвилині господарі відкрили рахунок у матчі. Джеймс порушив правила на Тірні і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізува Ляказетт. Наприкінці тайму Джака ідеальним ударом зі штрафного збільшив перевагу Арсенала — 2:0. На 56-й хвилині юний Сака якимось божевільним ударом від правого кута штрафного підйомом відправив м’яча у ворота — 3:0. Гол престижу у складі Челсі забив Абрахам — 3:1.

Арсенал здобуває першу перемогу в АПЛ з 1-го листопада.

Арсенал — Челсі — 3:1

Голи: Ляказетт (34, пенальті), Джака (44), Сака (56) — Абрахам (87).

Арсенал: Лено — Бельєрін, Тірні, Марі, Сака, Ляказетт (Мустафі, 90+2), Холдинг, Ель-Ненні, Сміт-Роу (Віллок, 65), Джака, Мартінеллі (Пепе, 71).

Челсі: Менді — Сілва, Канте (Хавертц, 74), Абрахам, Пулішіч, Вернер (Хадсон-Одоі, 46), Зума, Ковачич (Жоржиньо, 46), Маунт, Чілуелл, Джеймс.

Дивина Вінгер Шахтаря Тете: мені подобаються українські морози, не вистачає бразильських друзів і барбекю



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.