Молоді футболісти розбігаються із Гірника-Спорт

Захисник Гірника-Спорт Богдан Векляк (на фото) близький до підписання контракту з донецьким Олімпіком. Молодий оборонець вже побував на перегляді у клубі Прем’єр-ліги. Відзначимо, що команду із Горішніх Плавнів вже залишив 20-річний півзахисник Артур Мурза, який підписав угоду з Оболонню

Колишній захисник Гірника-Спорт 21-річний Богдан Векляк незабаром повинен перейти в донецький Олімпік. Ще два колишні гравці команди з Горішніх Плавніх — захисник Сергій Суханов та 20-річний півзахисник Артур Мурза — вже підписали контракти з київською Оболонню, про що повідомив головний тренер Гірника-Спорт Ігор Жабченко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

«Думаю, що до кінця тижня повинна з’явитися конкретика. Поки ж ситуація напружена: через відсутність фінансування на наступний рік всім футболістам Гірника-Спорт було надано статус вільних агентів, але президент клубу Петро Каплун просив хлопців не поспішати з працевлаштуванням в інші команди, сподіваючись, що в січні знайде нових спонсорів, — розповів Жабченко виданню Meta Ratings. — Однак уже є перші втрати: Сергій Суханов та Артур Мурза підписали контракти з київською Оболонню, а Богдан Векляк близький до переходу в Олімпік, де побував на перегляді. Хочеться вірити, що Гірник-Спорт — клуб з переможними традиціями, не тільки втримається на плаву, а й радуватиме своїх уболівальників видовищним футболом й надалі».

Артур Мурза (у червоній формі). Фото ФК Гірник-Спорт.

У нинішньому сезоні 21-річний Векляк зіграв у 12 матчах за Гірник-Спорт. На рахунку Суханова 15 матчів, в яких він забив м’яч і віддав гольову передачу, на рахунку Мурзи — три голи в 14 іграх.

Гірник-Спорт пішов на зимову перерву на четвертому місці в Першій лізі, Оболонь — дев’ята.

Олімпік посідає сьоме місце в УПЛ після 12 зіграних матчів.

Міграція Слідом за Олександром Головком із Кременя пішло троє молодих футболістів

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.