Тренер Руха U-19 Пономарьов: третє місце — хороший результат, а могло бути й краще

Головний тренер юніорської команди Руха Віталій Пономарьов підбив підсумки першої частини чемпіоната U-19. За словами фахівця, його команда грає у сучасний футбол

Головний тренер Руха U-19 Віталій Пономарьов у коментарі клубному медіацентру підсумував успішне завершення першої частини юніорського чемпіоната:

— Якщо проаналізувати перше коло, то, звичайно, ми не так розпочали чемпіонат, як би хотіли, тому перші чотири тури провалили. Згодом заявили футболістів, на яких розраховували. Тож останні дев’ять матчів наша команда пройшла без поразок. Це доводить той факт, що хлопці демонстрували футбол хорошої якості. Відтак, прийшов і результат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Щодо останнього матчу проти Дніпра-1 (2:1), то можу сказати, що я задоволений діями своїх підопічних у першому таймі. Створили дуже багато гольових моментів. Команда суперника взагалі не загрожувала нашим воротам. Натомість, нам не вистачило реалізації. Ми граємо в сучасний футбол. Було дуже багато швидких переходів з оборони в атаку, які завершувалися ударами по воротах.

Рух U-19: вразили всіх! Фото fcrukh.com.

На початку другого тайму ми не реалізували стовідсотковий момент. Згодом з нічого після подачі пропустили м’яч. Зрозуміло, що по юнаках психологічно це трішки вдарило, але я дякую хлопцям за те, що вони не опустили руки. Ми продовжували атакувати та гнули свою лінію.

Вітаю, зокрема, нашого капітана Марка Сапугу із забитими м’ячами. Загалом цей футболіст провів дуже хороше перше коло. Він став одним з лідерів команди. Дуже задоволений його роботою на тренуваннях. На мою думку, плідна праця Марка на заняттях далася в знаки. Загалом я задоволений всіма хлопцями. В нашій команді є дуже багато хороших та перспективних гравців. Важливо, що у нас багато футболістів є молодшими, а саме 2004-го року народження. Вірю, що вони будуть прогресувати і виростуть у кваліфікованих гравців.

Марко Сапуга. Фото fcrukh.com.

Те, що ми завершили перше коло чемпіонату на третьому місці — хороший показник. Хлопці вже у такому віці, коли результат для них також потрібний. В них повинна бути психологія переможців. Якщо буде хороша гра та якісні футболісти, то результат буде обов’язково. Все взаємопов’язано. Звичайно, наразі, я задоволений цим проміжним результатом. Можливо, якби з першого туру в нас була укомплектована команда, то результат був би ще кращим. Зрештою, ми не відходимо від нашої стратегії: ми повинні виховувати футболістів для основної команди. А на другому місці вже йде результат.

Розгубився Капітан Руха U-19 Сапуга: ще зі школи відпрацьовую пенальті, але третій вже не знав, куди бити (відео)

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Анатолий Трубин (Шахтер) (24%, 87 голосов)
  • Илья Забарный (Динамо) (24%, 86 голосов)
  • Руслан Нещерет (Динамо) (13%, 49 голосов)
  • Олег Очеретько (Мариуполь) (10%, 38 голосов)
  • Николай Кухаревич (Рух) (9%, 33 голосов)
  • Михаил Мудрык (Десна) (7%, 26 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (6%, 22 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь) (4%, 13 голосов)
  • Роман Дидык (Агробизнес D2) (2%, 8 голосов)
  • Максим Коваленко (Металлист 1925 D2) (1%, 2 голосов)
  • Алан Аусси (Торпедо Беларусь) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 200

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.