Олег Кузнєцов: похвалю Казахстан, вивчатиму Уельс, а збірна Португалії — завжди фаворит

Минулого тижня своїх суперників по кваліфікації Євро-2022 (U-17) дізналася наймолодша збірна України U-16 (футболісти не старші 2005 року народження). Її керманич Олег Кузнєцов поділився враженнями від жеребкування

Своїх суперників по кваліфікації Євро-2022 (U-17) дізналася наймолодша збірна України U-16 (футболісти не старші 2005 року народження). Синьо-жовтим за рік, коли команда перейде до категорії U-17, належить зіграти з командами Португалії, Уельсу й Казахстану.

Матчі цієї стадії проходитимуть у період із 1 липня по 16 листопада 2021 року. До елітного раунду кваліфікації вийдуть по дві найсильніші збірні з кожної групи, а також чотири кращі команди, що посядуть треті місця за результатами зустрічей із першими та другими збірними своєї четвірки.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Після жеребкування головний тренер синьо-жовтих Олег Кузнецов, який нещодавно продовжив контракт з УАФ, відповів на запитання офіційного сайту ассоціації.

— Олеже Володимировичу, суперники у збірної України — не подарунок?

— Нічого, нормальне жеребкування. Правда, поки що не можу сказати із цього приводу щось конкретне, оскільки вивчення опонентів ще попереду. Але, на перший погляд, Португалія, звісно, виокремлюється. Ця команда в будь-якому віці входить до топ-5 збірних Європи. Португальці будуть фаворитами нашого квартету. Припускаю, що й турнір пройде в їхній країні. З Уельсом ми не зустрічалися, але, думаю, це типова британська команда із силовою манерою гри. А що стосується Казахстану, то ми не раз грали із цією збірною. Можу сказати, що за силою вона перебуває в трійці-четвірці серед команд країн колишнього Союзу, із нею завжди було непросто грати.

— Зараз відомі хоча б попередні плани вашої нової команди?

— Можливо, уперше ми зберемося в березні, коли будуть дати УЄФА…

— Шкодуєте, що не вдалося довести до випуску збірну 2001 року народження? УЄФА через пандемію кілька разів переносив елітний раунд Євро-2020 (U-19), а згодом і взагалі скасував весь цикл…

— Звісно, але в таких умовах від нас, на жаль, нічого не залежало. У цій ситуації прикро за футболістів, які багато працювали. Утім, хочу побажати хлопцям здоров’я, і щоб травми обходили їх стороною, а в їхньому професіоналізмі я не сумніваюся. Сподіваюся, що багато хто з них складе кістяк молодіжної збірної країни U-21, яка наступного року під керівництвом Руслана Ротаня розпочне новий відбірний цикл чемпіонату Європи.

Євро-2021 Кривдники збірної України U-21 дізналися суперників: румунам зовсім не пощастило

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Анатолий Трубин (Шахтер) (24%, 87 голосов)
  • Илья Забарный (Динамо) (24%, 86 голосов)
  • Руслан Нещерет (Динамо) (13%, 49 голосов)
  • Олег Очеретько (Мариуполь) (10%, 38 голосов)
  • Николай Кухаревич (Рух) (9%, 33 голосов)
  • Михаил Мудрык (Десна) (7%, 26 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (6%, 22 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь) (4%, 13 голосов)
  • Роман Дидык (Агробизнес D2) (2%, 8 голосов)
  • Максим Коваленко (Металлист 1925 D2) (1%, 2 голосов)
  • Алан Аусси (Торпедо Беларусь) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 200

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.