19-річному Кравчуку вистачило двох хвилин, аби забити у ворота Миная

У стартовому матчі суботи 13-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Ворскла та Минай. Гра проходила у Полтаві, на стадіоні Ворскла ім. Бутовського. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1, дебютний у сезоні гол за першу команду забив 19-річний нападник Ворскли Данило Кравчук

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Дмитра Різника, 20-річних захисників Ібрахіма Кане та Наджееба Якубу, 20-річного півзахисника Челядіна Артема. У запасі залишилися: 19-річний захисник Дубко Валерій та 19-річний нападник Кравчук Данило.

Василь Кобін довірив місце у складі: 20-річному захиснику Міславу Матічу й 21-річному захиснику Кирилу Меліченку. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Олексій Хахльов та 19-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гравці Миная попри статус аутсайдерів протистояння несподівано відкрили рахунок на 14-й хвилині. Кожанов віддав на Нурієва і Анатолій без проблем переграв Різника — 0:1. На 23-й хвилині Щербак відправив м’яча у сітку, але після перегляду VAR гол скасували через положення поза грою. Через чотири хвилини господарі забили вдруге, але м’яч знову скасували через положення поза грою. У полтавчан в першій половині зустрічі відчувалися проблеми з конструктивом. Минай же по суті реалізував свою єдину нагоду у таймі. Перший тайм завершився за мінімальної переваги гостей.

На початку другого тайму характер гри не змінився: багато боротьби, але без моментів. Полтавчанам поки що не вдається зламати масований захист Миная.

На 61-й хвилині у гру увійшов Кравчук. Через дві хвилини після своєї появи на полі молодий нападник відзначився забитим м’ячем. Пердута прострілив на дальню стійку і Данило відправив м’яча у сітку — 1:1. Дебютний забитий м’яч для Данила у нинішньому сезоні.

На 66-й хвилині Пердута з лінії воріт вибив м’яча після удару Пиняшка.  У компенсований час у гру увійшов Хахльов. На 90+2 хвилині попередження отримав Матіч.

У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю. У Ворскли 20 очок, у Миная — 10. Полтавчани завершують 2020 рік на 4-му місці, а Минай на 11-му.

Ворскла — Минай — 1:1

Голи: Кравчук (63) — Нурієв (14).

Ворскла: Різник — Альюн, Кане, Якубу (Ребенок, 70), Сапай (Пешіч, 54), Яворський, Пердута, Скляр, Пуцлін, Челядін (Кравчук, 61), Щербак (Васін, 46).

Минай: Попович — Сніжко (Хахльов, 90+1), Саків, Шиндер, Кожанов (Малепе, 46), Ткачук (Голодюк, 68), Пиняшко (Книш, 68), Нурієв (Шпак, 82), Матіч, Меліченко, Лопирьонок.

Чемпіонат U-19 Бугаєнко не любить Минай: у двох матчах 18-річний хавбек забив закарпатцям чотири рази (відео)

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (27%, 92 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (25%, 83 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (16%, 52 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (11%, 38 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (8%, 26 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (4%, 15 голосов)
  • Орест Костык (Львов) (3%, 9 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехия) (2%, 6 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 5 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания, D2) (1%, 5 голосов)
  • Иван Будняк (ВПК-Агро, D2) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 160

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.