Зоря програла, Піддубний дебютував у Лізі Європи

У 6-му турі Ліги Європи (група G) зустрічалися  португальська Брага та луганська Зоря. Поєдинок проходи на стадіоні Брага Мунісіпал. Відзначаємо появу у складі Браги двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Браги — 2:0

Карлуш Карвальял довірив місце у стартовому складі Браги 21-річному захиснику Давіду Карму та 20-річному нападнику Абелю Руісу.

У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Рожеріо Сантуш, 19-річний захисник Бруну Родрігеш, 19-річний нападник Еранні Інфанде, 20-річний нападник Вітор Олівейра.

Віктор Скрипник не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Дмитро Мацапура, 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний та 22-річний нападник Максим Луньов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі  активно розпочали гру. На 4-й хвилині Зе Карлуш з кількох метрів не забив у порожні ворота. Звертаємо увагу на складні погодні умови: злива не могла не позначитися на якості газону. Португальська команда зі стартовим свистком взяла м’яча під свій контроль, а в українців відчуваються проблеми з комбінаційною грою.

На 20-й хвилині небезпечно пробивав Андре Орта, та м’яч пролетів вище воріт. На 34-й хвилині з вигідної позиції не влучив у ворота Галено. На 36-й хвилині Абель Руіс не реалізував вихід один на один. Блискуче зіграв Шевченко. У наступній атаці могли забивати вже й гості, та Кабаєв пробив повз ворота. Під завершення тайму українці активізувалися, провели декілька небезпечних атак, але без акцентованого удару. У підсумку, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Гравці Зорі активно розпочали другу половину зустрічі. Проте, до гольових нагод справа не доходила. На 56-й хвилині Новайш зі штрафного влучив у хрестовину. На 61-й хвилині португальці відкривають рахунок. Після удару Галено Абу Ханна зрізав м’яча у ворота — 1:0 На 64-й хвилині мав забивати Руіс, але молодий нападник пробив повз ворота. На 68-й хвилині Рікардо Орта збільшив перевагу Браги — 2:0.

На 77-й хвилині у гру увійшов Максим Луньов. На 82-й хвилині небезпечно пробивав Перович, але м’яч пролетів повз ворота. На 87-й хвилині у гру увійшов Піддубний. Для молодого півзахисника це дебют у єврокубках.

Брага — Зоря — 2:0

Голи: Абу Ханна (61, автогол), Рікарду Орта (68).

Брага ( 4-3-3): Тьягу Са — Зе Карлуш (Віано, 73), Карму, Тормена, Сільва — Франсержіо, Новайш (Мусраті, 77), Андре Орта (Медейрош, 68) — Галено, Гільєрме (Пауліньо, 67), Руіс (Рікардо Орта, 68).

Зоря (4-3-3): Шевченко — Циганікс, Абу Ханна, Іванісеня, Фаворов (Хомченовський, 87) — Юрченко, Кочергін (Піддубний, 87), Назарина — Громов (Гринь, 77), Гладкий (Перович, 77), Кабаєв (Луньов, 77).

Заслужив! Італійські ЗМІ порівняли 19-річного Трубіна з Шовковським

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Анатолий Трубин (Шахтер) (24%, 87 голосов)
  • Илья Забарный (Динамо) (24%, 86 голосов)
  • Руслан Нещерет (Динамо) (13%, 49 голосов)
  • Олег Очеретько (Мариуполь) (10%, 38 голосов)
  • Николай Кухаревич (Рух) (9%, 33 голосов)
  • Михаил Мудрык (Десна) (7%, 26 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (6%, 22 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь) (4%, 13 голосов)
  • Роман Дидык (Агробизнес D2) (2%, 8 голосов)
  • Максим Коваленко (Металлист 1925 D2) (1%, 2 голосов)
  • Алан Аусси (Торпедо Беларусь) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 200

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.